salladığım bir şey yok araştırabilirsingüzel sallamışsın mahallendeki hastaneden kaçmış profesör mü sana tavsiye etti
kendi gücüne göre değişir kendine uygun olanı bul sonra gelişirsin zaten3kg ideal mi çok mu hafif olur?
Yavaş yavaş artarak git dostum suanlik ideal3kg ideal mi çok mu hafif olur?
bennde 21 yaşındayım suan 193 üm ama 2 falan olmak istiyorumbenim yaş 15 boy 182 ben dahada uzatmaya çalışıyorum
senin araştırmanı öneririm kaynak sunabiliyorsan da sunsalladığım bir şey yok araştırabilirsin
senin araştırmanı öneririm kaynak sunabiliyorsan da sun
çok güvenilir kaynaklardan araştırma yapıyorsun öncelikle bir tebrik edeyim seni
tamam anlıyorum seniçok güvenilir kaynaklardan araştırma yapıyorsun öncelikle bir tebrik edeyim seni
farkındaysan yazan orda bile ''baskılar'' denmiş okuduğunu anlama da mı yok? engelleme gibi bir şey söz konusu değildir orada bahsedilen baskılama da çok minimal şeylerdir
yani yatmadan önce yemek yedin diye kısa kalıcaksın gibi şeyeler safsatadan ibarettir
arka kapısından yalan bilgi yayanları sevmiyorum mümkünse kişisel algılamatamam anlıyorum seni
tamam anlıyorum seniarka kapısından yalan bilgi yayanları sevmiyorum mümkünse kişisel algılama