17 Yaşındayım Zayıfım Kilo Alamıyorum Ne Yapmalıyım?

Alta yatan bir hastalık var mı yok mu baktır bazen istediğin kadar ye yine alamazsın
 
Hocam bu iş için ilaç almaktan korkuyorum. Sözde sipraktin kullanıyordum iştah açsın diye ama nasıl olduysa daha da iştahımı kapadı ve berbat bir hal almaya başladı bende bıraktım.
sipraktin kim önerdi sana ? o alerji ilacı ve alerji ilaçlarının yan etkisi uykudur.(Alerjinin neden olduğu cilt döküntüsü, kaşıntı, gözlerde sulanma veya kaşıntı, burun akıntısı, hapşırma gibi belirtilerin hafiflemesine yardımcı olur) akşam şaatlerinde kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
iştah açan multi vitamin ilaçlarıdır. supravit, polivit vb şuruplar. 2 ay eczanede çalıştım biliyorum.
 
Hocam şu iştah artırıcı ilaç gibi ama değil benim kardeşimde kullanıyordu kilo aldı baya senin gibiydi oda yiyor ama kilo almıyor 20 kilodan 2 haftada 28-27 kilo falan oldu
adı nedir hocam
 
17 yaşındayım 1.80 civarı boyum var ve 57 kiloyum ve kilo alamıyorum. Bunun sebebini prematüre doğup anne sütü ile beslenmeme bağlıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım?
spora başlayarak kas kütleni arttırarak kilo al. spora başladığında efor harcadığından kalori ihtiyacın artacak daha fazla yemek yiceksin. öyle risperdal gibi ilaçlar kullanırsan yağlanırsın. ve emin ol yağlanmak bu hayatta isteyeceğin en son şey olur. kilolu olmadığın için anlamazsın büyük ihtimal ne demek istediğimi.
 
Geri
Top