1.75 55 kilo olan biri kas yapabilir mi

Vücudu zorlamazsan kas kütlen neden artsın ki. Bu şekilde ilerlersen evet daha iri gözükürsün fakat aldığın kiloların çoğu yağ olacaktır. Olay çok basit mesele bazal metebolizma hızı (1600kcal), egzersizle yaktığın kalori (400kcal): Toplam 2000 kalori bunun üstünde alırsan kilo alırsın, altında alırsan kilo verirsin. Kendi değerlerini günlük kalori ihtiyacı hesapla diyip bulabilirsin.
Anladım hocam hem spor yapıp hemde yeterli şekilde kalori alırsak ne kilo kaybederiz ne de sağlıksız bir şekilde kilo alırız, peki evde spor yapılır mı yoksa spor salonu daha mı iyi olur sizce?

Sabahları zeytinyağı shot at atamıyorsan kahvaltıda domatesin üstüne zeytinyağı dök ama ilki daha iyi.

karşıt argüman göstermek yerine yazım hatasına takılmak ne kadar doğru? Sana doğru yazılmış karmaşık cümleler ile verildiği sürece her bilgiyi kabul edecekmisin ? Ayriyeten da forumda yazım kuralımı var yanlış yazdığım için uyarımı alacağım?
bomboş anlattığın her şey

hiçbirinin bilimsel dayanağı yok kıcını kaldırıp spora gidemiyon tembelsin diye antrenman yapmaya bok atmışsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış yazmak yasak demedim ayrıca sadece bilgisizliğini gösterdim

bomboş anlattığın her şey

hiçbirinin bilimsel dayanağı yok kıcını kaldırıp spora gidemiyon tembelsin diye antrenman yapmaya bok atmışsın

yanlış yazmak yasak demedim ayrıca sadece bilgisizliğini gösterdim
Antrenman yapmama ne gerek var bana katabileceği hiçbirşey yok arada barfiks şınav handstand pushup vs yapıyorum köle gibi günlerce saatlerce ağarlık kaldırmıyorum (190boy-83kg %13 yağ oranı)
Ayriyeten ben gym antrenmanı ile kas yapamaz demedim sadece bedenini aşırı strese sokar bu kas yapmasına sebep olur ve bu da sağlık sorunlarına sebep olur dedim

Son düzenleme:
Antrenman yapmama ne gerek var bana katabileceği hiçbirşey yok arada barfiks şınav handstand pushup vs yapıyorum köle gibi günlerce saatlerce ağarlık kaldırmıyorum (190boy-83kg %13 yağ oranı)
Ayriyeten ben gym antrenmanı ile kas yapamaz demedim sadece bedenini aşırı strese sokar bu kas yapmasına sebep olur ve bu da sağlık sorunlarına sebep olur dedim
fotoğrafını atsana bir bakalım

bedenini aşırı strese sokar
bomboş yorumlar hiçbir bilimsel dayanağı yok

beyler 184 boy 66 kilo zayif goruyorum kendimi,yazin yine futbola odaklanip spora baslamayi dusunuom tavsiyeler nedir

ypabilir önce kütle alınız.

beyler 184 boy 66 kilo zayif goruyorum kendimi,yazin yine futbola odaklanip spora baslamayi dusunuom tavsiyeler nedir
kütle ekleyiniz. quaresma bakarsan. görürsün. bide di maria bak. farkı anlarsın. kim kime top öğretmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,299
Üyeler
174,851
Son üye
mahmut.erdem
Geri