DP KULLANIYORUM VE SİSTEMİ SIFIR ALDIMhdmi'da bir sorun olabilir mi?
Hocam sakin olun pc açıkken bi DP kablosuyla oynamayı deneyin.DP KULLANIYORUM VE SİSTEMİ SIFIR ALDIM
MONİTÖR VE KABLOLAR VS. ONLARDA SIFIR
Onuda denedim monitörü kapattım açtım falan görüntü gelmedi bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor her seferindeHocam sakin olun pc açıkken bi DP kablosuyla oynamayı deneyin.
Sıcaklıkları her seferinde kontrol ediyorum yaklasık 1 ay önce ısınma ile ilgili sorun yaşıyordum ondan dolayı sistemi aldığım vatan şubesine gittim işlemci soğutucusu yerine tam oturmamıştı onu düzelttiler macunuda yeniletmiştimmuhtemelen ya işlemci soğutucu oturmamıştır, ya macun sürmeyi unutmuşlardır, ya da işlemci soğutucusunun altındaki koruma filmi (streç) sökmeyi unutmuşlardır ve işlemci aşırı ısınıyordur. Bios ekranına girip işlemci sıcaklığını takip eder misin kapanana kadar ?
EKRAN KARTIM XFX RX 6600 PSUDA HADRON MARKA BİR ÜRÜN MODELİNİ BİLMİYORUMOCCT indirip Power testi yapın kapanıyorsa sorun %90 PSUdadır. Aynısı başıma geldi PSU değiştirince sorun düzeldi. Ekran kartı ve PSu nedir?
Testi yaptın mı? Hadron iyi bir marka değil bozulmuş olma olasılığı yüksek. Başka bir PSU ile deneme şansın varsa dene sorunu bulmanın en net yolu bu. Ya da gideceksin internetten bir adet PSU sipariş edip deneyeceksin eger sorun çözülürse kullanırsın ama baktın sorun ekran kartında(ben öyle düşünmüyorum) o zaman iade hakkını kullanırsın.EKRAN KARTIM XFX RX 6600 PSUDA HADRON MARKA BİR ÜRÜN MODELİNİ BİLMİYORUM
SİSTEMİ 4-5 AYDIR SORUNSUZ KULLANIYORDUM SON ZAMANLARDA BU SORUNLA KARŞILAŞIYORUM
Kanka yardımın için teşekkür ederim ama galiba sorunu kendim çözdüm ben sistemi yaklaşık 4 metrelik bir uzatma kablo ile kullanıyordum. Sistemi daha kısa bir uzatma kablo ile çalıştırdım. Stres testinde yine kapandı fakat 2. denememde kapanmadı. En çok oyunlarda sorun yaşıyordum oyuna girdiğim an kapanıyordu fakat oyundada kapanmadı. Bakalım umarım böyle devam eder...Testi yaptın mı? Hadron iyi bir marka değil bozulmuş olma olasılığı yüksek. Başka bir PSU ile deneme şansın varsa dene sorunu bulmanın en net yolu bu. Ya da gideceksin internetten bir adet PSU sipariş edip deneyeceksin eger sorun çözülürse kullanırsın ama baktın sorun ekran kartında(ben öyle düşünmüyorum) o zaman iade hakkını kullanırsın.
Umarım düzelmistir hocam. Bende de arada kapanıyor ara da kapanmıyordu.Kanka yardımın için teşekkür ederim ama galiba sorunu kendim çözdüm ben sistemi yaklaşık 4 metrelik bir uzatma kablo ile kullanıyordum. Sistemi daha kısa bir uzatma kablo ile çalıştırdım. Stres testinde yine kapandı fakat 2. denememde kapanmadı. En çok oyunlarda sorun yaşıyordum oyuna girdiğim an kapanıyordu fakat oyundada kapanmadı. Bakalım umarım böyle devam eder...