Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

ulkucuyuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Musa
KANKAAAAAA ÇOK ŞANSLISIN BE, YEMİN EDERİM HAYATİMDA İHTİYACIM OLAN EĞLENCEYİ BULDUN SEN ŞUAN. NE MANYAK EDERSİN, BAK LÜTFEN TEK BİRŞEYE DİKKAT ET, YAKALANMA, ONUN DIŞINDA AŞIRI EĞLENCELİ. DHDJSJSJJD ULAN YA DHDJDJDJ
Ajkasgksgsskgsksgsksgss

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
Çocuk konuyu çözüldü olarak işaretlemiş delircem gece gece 🤣🤣🤣
Birde bana sor , karnım ağrıdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ajkasgksgsskgsksgsksgss
Ulan şimdi ne shacoya dönüşüyordur her ping girdiğinde. Babanla şuan idare eder ama, aşırı çıldırıp, masaya falan vurduğunda, babanlarda biryerden sonra sinirlenmeye başlar, asıl komiklik orada zirve yapar. GEÇ ARKAYA YILAN GİBİ GÜL, EĞLEN. YA VARYA YEMİN EDERİM ÇOK ŞANSLISIN.

ulkucuyuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Musa

Ulan şimdi ne shacoya dönüşüyordur her ping girdiğinde. Babanla şuan idare eder ama, aşırı çıldırıp, masaya falan vurduğunda, babanlarda biryerden sonra sinirlenmeye başlar, asıl komiklik orada zirve yapar. GEÇ ARKAYA YILAN GİBİ GÜL, EĞLEN. YA VARYA YEMİN EDERİM ÇOK ŞANSLISIN.
He ya skshsksgskgsbsgs

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Salih

Akıl hastasıymış engelli yani belli babası zaten o yüzden tahammül ediyordur ve yaşıda küçük bir amcaya göre tahmin etmiştim yani 30-40 li ortalama bir amcanın yapacağı davranışlar değil bunlar 😂 benim amcam tam tersine bana oyun oynatırdı

ulkucuyuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Musa
Akıl hastasıymış engelli yani belli babası zaten o yüzden tahammül ediyordur ve yaşıda küçük bir amcaya göre tahmin etmiştim yani 30-40 li ortalama bir amcanın yapacağı davranışlar değil bunlar 😂 benim amcam tam tersine bana oyun oynatırdı
23

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Salih
empati kurunca aileye de hak veriyorsun şahsen benim kardeşim engelli olsun olmasın her konuda destek olurdum arkasında olurdum

ulkucuyuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Musa

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
empati kurunca aileye de hak veriyorsun şahsen benim kardeşim engelli olsun olmasın her konuda destek olurdum arkasında olurdum
Akıl hastası olduğunu yazmadı arkadaş, biraz avellik var dedi sanki. Diğer duruma gelirsek, birisi akıl hastası olsa dahi, ben ona bütün hayatımı feda etmek zorunda değilim, anneme ederim, babamı şahsen çok sevmemekle edebilirim, kız kardeşime ederim, ama amcama? Amcama kesinlikle hicbirseyimi feda etmem, benimde bir tane hayatım var, kimse kusura bakmasın.

Ekle insta

Abi öyle engelli değil gözü sadece kaymis
İnsta ney?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan b
Ekle insta

Abi öyle engelli değil gözü sadece kaymis
amcanı dışarıda çimenler oksijen ve hayat olduğuna ikna etmeyi deneyebilirsin gece gece 9 sayfa okudum gülme krizine girdim

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Salih
Akıl hastası olduğunu yazmadı arkadaş, biraz avellik var dedi sanki. Diğer duruma gelirsek, birisi akıl hastası olsa dahi, ben ona bütün hayatımı feda etmek zorunda değilim, anneme ederim, babamı şahsen çok sevmemekle edebilirim, kız kardeşime ederim, ama amcama? Amcama kesinlikle hicbirseyimi feda etmem, benimde bir tane hayatım var, kimse kusura bakmasın.

İnsta ney?
Amca olarak kastedmedim zaten babasının amcasıyla olan bağı kardeş bağından bahsettim yoksa

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Salih
Akıl hastası değilse suç babanda zaten hem okumamış (sanırım)hem de çalışmıyor 23 yaşında safi zarar haneye

Top Bottom