Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

Çıkar be illaki, nadiren de olsa.

Şey diyor değil mi "yiyenjm bana su getir, bir bakkala git" dhdjshdhjsjsjdjjshd ulan ne trajikomik durum ya.
Allah çarpsın öyle nasıl bilgilisiniz boyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sigarasını bile ben aliyom parası yokya babam aliyor

Kablolu ama olurmu

Reis sana yemin ederim 10 yaşından beri İnternetten cafelerde ben pc yi aldim evden gitmedi mk
Knk parasını al bari internet cafenin yarısı fiyatına kiralada bi kazancın olsun en azından onunda işine gelir yarı fiyatına 😀

Kanka bir yolunu bul, çıplak videosunu, fotoğrafını çek.
Ahaksgsksh zor

Knk parasını al bari internet cafenin yarısı fiyatına kiralada bi kazancın olsun en azından onunda işine gelir yarı fiyatına 😀
Zengin olurum 1 kişi icin

Udbdjdbshsbshdhssjdjd ben bittim şuan ya, shshshjshsnsjsjsjdjdjdjdjdj, konunun başlığından belli "bilgisayarımla hep amcam oynuyor (çaresizlik, bezmişlik) " djsjjdjd ulan ya
Valla moralim bozuk

Ahaksgsksh zor

Kanka, onun LoL oynamaktan beyni akıyordur şuan, sen, o tuvalete doğru yürürken, indir donunu, çek videoya, atarım biryerlere diye tehdit et shsjsjs

Ahaksgsksh zor

Valla moralim bozuk
Seni ne sinir ediyordur ya, gece uyuyorsun, adam tuşlara vura vura LoL oynuyor senin pc'de, arada sırada da monitöre vuruyor, yastığı yerdim varya.

Kanka, onun LoL oynamaktan beyni akıyordur şuan, sen, o tuvalete doğru yürürken, indir donunu, çek videoya, atarım biryerlere diye tehdit et shsjsjs
😂😂

Seni ne sinir ediyordur ya, gece uyuyorsun, adam tuşlara vura vura LoL oynuyor senin pc'de, arada sırada da monitöre vuruyor, yastığı yerdim varya.
Valla reis artık alıştım ya sinir stres oluyorum tabi empatin için sagol

adam osbiri de pc başında çekiyodur, bence yakalarsın gece 2-3 gibi arkasından yanaş yılan misali tıs tıs tıs
Hakssgskgs

adam osbiri de pc başında çekiyodur, bence yakalarsın gece 2-3 gibi arkasından yanaş yılan misali tıs tıs tıs
Ahsnsjdjjsjsjsjdjjs

Bddhhsjsjshsshsjhahahahahahhahahahahshhahahahsb tıss tıss ne la ajabshdhsbsjsjdbx

😂😂

Valla reis artık alıştım ya sinir stres oluyorum tabi empatin için sagol

Hakssgskgs
Kanka peki senin günlük ne kadar, kaç saat oynama şansın oluyor?

Abi bu mesajlar la yarısı randomdan ibaret neyse internet yavaşsa indirme yap dur bro telefona dizi film ne var ne yok indir sil indir sil ama hızlıysa modem ayarı tek çözüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri