Sorun çıkarmaz muhtemelen ama çıkmayan bir kartın bu modeli alınır mı vs gibisinden yorum yapmak saçma olurgalaxın ekran kartları diğer markalara göre daha ucuz tahminimce çokda fps farkı olmaz sizce galax 5070 alınır mı?
Alınır kardeşim de bir çıksın bakayım önce fiyatını görelim incelemelerini görelimgalaxın ekran kartları diğer markalara göre daha ucuz tahminimce çokda fps farkı olmaz sizce galax 5070 alınır mı?
çıkarsa alınır galax hem ucuz hem iyi bende galax 4070s alacaktım fiyata bağlı olarak 5070 ti alıcamgalaxın ekran kartları diğer markalara göre daha ucuz tahminimce çokda fps farkı olmaz sizce galax 5070 alınır mı?
galax alınır alınmasınada daha çıkmadığı için incelemesi falan yok ama sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum galax ın fps farkı neredeyse olmaz diye biliyorumgalaxın ekran kartları diğer markalara göre daha ucuz tahminimce çokda fps farkı olmaz sizce galax 5070 alınır mı?
Haklısın ama galax öyle bir hatta yapmaz diye düşünüyorum az önce 5070ti piyasaya bakımda 36k diyorlar ben 25k ya 4070s alacaktım büyük ihtimalle 4070s den devam edicemgalax alınır alınmasınada daha çıkmadığı için incelemesi falan yok ama sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum galax ın fps farkı neredeyse olmaz diye biliyorum