Durumun özetiDüşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun![]()
birinin sana dönek demesi neden bu kadar önemli? boşver bunları neyi istersen onu tutarsın bugün beşiktaş yarın fenerbahçe öbür gün ankaragücü kim ne diyebilir ki?16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
kim ne derse desin, salla gitsin...16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Bisey olmaz bende fenerli idim gs oldum şimdi yine fener maçları takip ettiğim yol ztn ne derse desinler bosver16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Konu ne ara fetöcülere geldiNe saçma düşünce tipli insanlar var. Zamanında fetöcülerle kol kola olan adamlar şuan vatan hainliğiyle suçlamak için şekilden şekile giriyor eski hallerini unutturmak için, senin söylediğine göre hala onların yanında olmaları lazım. Şu sıkık bağnaz düşüncelerden kurtulun.
Konuşuyor ama boş konuşuyor kral takımla fetö ne alaka biz burda ne muhabbeti yapıyoruz o ne anlatıyorDüşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun![]()
Kütük neresi kardeşim ?16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
O sırada UEFA'dan şike nedeniyle ceza almayan tek takım: GalatasarayArtık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu.
Sahibin terör örgütüne sponsor oluyordu.Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun![]()
Kimmiş benim sahibimO sırada UEFA'dan şike nedeniyle ceza almayan tek takım: Galatasaray
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahibin terör örgütüne sponsor oluyordu.