Tekel olan bizim gaming pazaryerleri gibi yazmışsınız. EU'da neden 30k fiyata bulunabiliyor kartlar?AMD karşılık vermediği sürece adamlar tek el. İstediği fiyata satarlar. İster al ister alma o senin bileceğin iş.
Şikayetle bir yere varabileceğini düşünmüyorum şahsen sadece zaman kaybı olur. Vergiyi bahane ederler.benim ihtiyacım yok 4070 bana yetiyor ama burada insanlar cidden beklediler ama botçular insanların hevesini kursagında bıraktı üstüne firmalar absürt fiyatlar çektiler direk şikayeti hak ettiler
keşke alsaymışsın insana koyuyor bu kadar bekleyip alamamakSorma o pişmanlık bende de oluştu herkes 5xxx bekle eli kulağın da dediler ben de bekleyeyim dedim. Keşke 41k dan 4080s çaksaydım taksitle.
hocam ben sikayetimi edeyim içim rahatlasın sony playstation türkiye insanları enayi yerine koydugunda donanım haberde tüm vatandaşalrla şikayet yagmuruna tutmuştuk insanlar g-force now da jahrein ve abdullah dile getimeseydi sittin sene ültimate paketi gelmezdi ve 1060 la sürünmeye devam ederdik işe yaramasa bile şikayetimi ederim içim rahat devam ederim firmaların karşıısnda enayi yok onu bilseler bile kafiŞikayetle bir yere varabileceğini düşünmüyorum şahsen sadece zaman kaybı olur. Vergiyi bahane ederler.
Vergiye bir şey yapabiliyorsan seni sonuna kadar desteklerim. Ama benim ülkemde vergi var ne alırsak aynı parayı vergi olarak veriyoruz diyip kabullenmen lazım. Aksi takdirde bu şekilde şaşırman ve şikayetlerin bitmez. He ben tepeyi destekliyorum gibi gözükebilir bu yazdığımdan ama desteklemiyorum. Elimden bir şey gelmediği için kabulleniyorum.Tekel olan bizim gaming pazaryerleri gibi yazmışsınız. EU'da neden 30k fiyata bulunabiliyor kartlar?
O konu başka. Bu konu başka. Orada istediğin ve aldığın hizmeti şikayet ettin kazandın burada vergiyi şikayet etmen lazım onda kazanabileceğini pek düşünmüyorum.hocam ben sikayetimi edeyim içim rahatlasın sony playstation türkiye insanları enayi yerine koydugunda donanım haberde tüm vatandaşalrla şikayet yagmuruna tutmuştuk insanlar g-force now da jahrein ve abdullah dile getimeseydi sittin sene ültimate paketi gelmezdi ve 1060 la sürünmeye devam ederdik işe yaramasa bile şikayetimi ederim içim rahat devam ederim firmaların karşıısnda enayi yok onu bilseler bile kafi
pc bileşenlerinde sadece yüzde 20 kdv var başka bir şey yok ötv yok çekilen fiyat ultra fayişVergiye bir şey yapabiliyorsan seni sonuna kadar desteklerim. Ama benim ülkemde vergi var ne alırsak aynı parayı vergi olarak veriyoruz diyip kabullenmen lazım. Aksi takdirde bu şekilde şaşırman ve şikayetlerin bitmez. He ben tepeyi destekliyorum gibi gözükebilir bu yazdığımdan ama desteklemiyorum. Elimden bir şey gelmediği için kabulleniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O konu başka. Bu konu başka. Orada istediğin ve aldığın hizmeti şikayet ettin kazandın burada vergiyi şikayet etmen lazım onda kazanabileceğini pek düşünmüyorum.
Gümrük ? Sosyal sigorta ? Çalışanların maaşı ? Çalışanlarının çocuklarına aile geçim indirimi ? satıcıların eklediği fiyatlarda bunlar var.pc bileşenlerinde sadece yüzde 20 kdv var başka bir şey yok ötv yok çekilen fiyat ultra fayiş
33k'dan 6 taksitle palit gamerock 4070tis aldım ben abime kasımda o kadar fazla insan laf etti ki.Arkadaşa almak için bekledik, keşke 37 den pesin fiyatına taksitle 4070 ti super alsaydık diyoruz şimdi, Allah bildiği gibi yapsın bunları.
PC'de %20 KDV dışında vergi yok. Bahane vergi olamaz yani.Vergiye bir şey yapabiliyorsan seni sonuna kadar desteklerim. Ama benim ülkemde vergi var ne alırsak aynı parayı vergi olarak veriyoruz diyip kabullenmen lazım. Aksi takdirde bu şekilde şaşırman ve şikayetlerin bitmez. He ben tepeyi destekliyorum gibi gözükebilir bu yazdığımdan ama desteklemiyorum. Elimden bir şey gelmediği için kabulleniyorum.
O konu başka. Bu konu başka. Orada istediğin ve aldığın hizmeti şikayet ettin kazandın burada vergiyi şikayet etmen lazım onda kazanabileceğini pek düşünmüyorum.
Hocam vergi her yerde va. Bizde donanımlar için bu fiyatların açıklaması olabilecek çok uçuk vergiler söz konusu değil ki.Vergiye bir şey yapabiliyorsan seni sonuna kadar desteklerim. Ama benim ülkemde vergi var ne alırsak aynı parayı vergi olarak veriyoruz diyip kabullenmen lazım. Aksi takdirde bu şekilde şaşırman ve şikayetlerin bitmez. He ben tepeyi destekliyorum gibi gözükebilir bu yazdığımdan ama desteklemiyorum. Elimden bir şey gelmediği için kabulleniyorum.
Gümrük ? Sosyal sigorta ? Çalışanların maaşı ? Çalışanlarının çocuklarına aile geçim indirimi ? satıcıların eklediği fiyatlarda bunlar var.