Neler Yeni

Okan Hoca ne yapmalı ?

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mustafa
Tek yaptıkları şey orta kafa gol oyunu oynamak.Azz ALKMAR bikere bile uzun top kaldırmadı sadece ayağa pas oynuyorlar.Galatasaray sadece uzun top kaldırıyor sadece orta kesiyor her uzun topada AZ'li oyuncular alıyor.Orta kafa gol simülasyonu oynamaya devam ettikçe anca rizeyi kasımpaşayı yenersin.

Clayz

80+ Silver

LynxE

80+ Bronze
Tek yaptıkları şey orta kafa gol oyunu oynamak.Azz ALKMAR bikere bile uzun top kaldırmadı sadece ayağa pas oynuyorlar.Galatasaray sadece uzun top kaldırıyor sadece orta kesiyor her uzun topada AZ'li oyuncular alıyor.Orta kafa gol simülasyonu oynamaya devam ettikçe anca rizeyi kasımpaşayı yenersin.
+1 topu her alan içeri orta açmaya çalışıyo

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mustafa
+1 topu her alan içeri orta açmaya çalışıyo
Nediyelim dostum açalım ellerimizi dua edelim kesilen orta osimhene gelsinde osimhende mükemmel bi kafa vursunda gol olsun.Ve bunu 3-4 kere tekrar edelim :D yazık vallahi yazık rezil kepazeler tiksindim takımımdan ya.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Fettah Özalp
Salaiyi tekrardan diğer kanata almalı

Fenerli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Emirhan Acar
süperligte hakemlerin gsyi kayırmasının sonucu bu işte en kolay kuralardan birini çekip play offa kalıyolar bu da yetmezmiş gibi kendi evlerinde kendilerine film çektiriyolar

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
berkay
Galatasaray Avrupada gram varlık gösteremiyor sizce sorun neden ve çözümü nedir?
Avrupa maçlarını, süperlig maçları gibi sanmaması lazım sonuçta yardım edecek bir hakem yok ayrıca artık ileri oynamak yerine kendi kalesine takviye lazım geride açık bırakıp gol yiyorsunuz

Top Bottom