Banada pek mantıklı gelmiyor bu kullanıp satma fikri illa bir zarar olur ben s21 i değiştirmeye baya niyetlendim 17 de bir çok şey değişecek deniyor 17 de alabilirim bana fark etmez ama bir beklentim yok açıkçası değişiklik olaraks21 in var, sakın ama sakın güncel kalayım hissiyle telefonunu değiştirme, s25 ultraya geçsen hadi eyvallah derim ama ufak tefek teknolojiler için asla geçme, s25 ultra yapay zeka konusunda çığır açtı bak, ona eyvallah ama bence şuan telefon piyasasında ilerleme yok, sakın bak söylediğimi dinle, git fotoğraf kamerası al hobi edin, ne bileyim alıp sonra satmak için ps5 pro veya pc için 4k monitör bir şey al ileride satarım kullanıp diye ama sakın tel alma
Bende tasarım değişirse geçmek istiyorum16 pro var bende şuan 17 nin tasarımı değiştirceklerini söylüyorlar değişmezse geçerim değişirse geçmem
Yandaki tuş kalacak sanırım son günlerdeki sızan fotoğraflarda gözüküyorbende 16 pro almayı düşünüyordum ama şu yandaki ekledikleri tuş kalkarsa 17 daha çok tercih edilir ve beklemeye değer. O tuş rahatsız edici ve yanlışlıkla eli dokunup kameraya falan girdiğini söyleyen bir incelemeci vardı bilmiyorum başka yaşayan var mı ama o fiyatlara yakışmayan bir tuş
Aslında çok sık telefon değiştiren biri değilim sadece farklı bir tasarım daha iyi olur gibime geliyor bir arkadaş bu konuya yazmış 17k zarar ile satmış açıkçası fark o kadar olacaksa beklemek daha mantıklı16 pro max kullanıyorum, alabilirsin. Beklemek bir şey değiştireceğini sanmıyorum. En kötü satar yeni modele geçersin seneye. Çok bir fark olacağını da sanmam.
düz 17 almayı düşünüyorsan eğer 16 pro alman daha iyi olurMerhaba
Dün iPhone 16 Pro ile ilgili bir konu açmıştım ama bugün iPhone 17 serisi ile ilgili yeni haberler falan çıkmış. Telefona çok acil ihtiyacım yok, iPhone 17 serisinde ne gibi değişikler olacak 7 ay beklemeye değer mi yoksa iPhone 16 Pro almalıyım?
Kılıfsızken belki olabilir o incelemeciler zengin. Ama kılıfla parmağın oraya değipte kameraya girme ihtimali yok, sıfır iddaa ediyorum . O tuşa baya basmanız lazım çıt diye ki kamera açılsın dokunmatik kısmı iç ayarlarda aktifleşiyor. O yüzden incelemeci kimse biraz sallamış bence.bende 16 pro almayı düşünüyordum ama şu yandaki ekledikleri tuş kalkarsa 17 daha çok tercih edilir ve beklemeye değer. O tuş rahatsız edici ve yanlışlıkla eli dokunup kameraya falan girdiğini söyleyen bir incelemeci vardı bilmiyorum başka yaşayan var mı ama o fiyatlara yakışmayan bir tuş