Neler Yeni

İphone 15 pro 256 gb alınır mı?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
40'a 15 pro max alıp 8 ay kullanıp sonrasında 15-20'ye 11 pro max veya xsmax alarak ikisini birlikte kullanabilir veya 4 ay başka bir cihazla idare edebilirsin.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
40'a 15 pro max alıp 8 ay kullanıp sonrasında 15-20'ye 11 pro max veya xsmax alarak ikisini birlikte kullanabilir veya 4 ay başka bir cihazla idare edebilirsin.
Hocam böyle alengirli şeylere girmek istemiyorum telefon alayım benim olsun aramada onda bunda sıkıntı çıkarmasın tr cihazı olsun

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
knk bu banka uygulamalarında sorun olur mu yd
Yok be ne alakası var hiçbir sorunu yok taş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka çok kararsızım ya yardımcı ol vallahi çizikler gözümde büyüyo telefonda hiç bişi yok garantisi uzun pil sağlığı 97 ama kozmetik açıdan 10/5 en baba 6 alır telefon 4 köşeli her köşesinde 2 tane çiziği var toplamda 8 çizik vede öyle kılcak değil derin gibi duruyordu sonra arka kameraya bakayım dedim ordada çizik gördüm adam full kılıfsız, hor kullanmış ama işte fiyatıda avantajlı normalde 63.000 TL civarına falan var bu garantide bu pil sağlığında olan
Totalde 10k ya falan daha ucuza denk geliyor
Kardeşim patronlar genelde öyle kullanır kılıfsız iğrenç sakın ama sakın alma derim ben hayatta almam kim bilir neler gelmiştir başına o kadar para veriyorsun bide ikinci el iğrenç bir telefon alacaksın.
onun yerine kayıtlı 15 al daha mutlu olursun proya falan da bulaşma.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Beyler konu güncel telefonun fotoğrafları böyle

IMG_7115.jpeg
IMG_7120.jpeg
IMG_7113.jpeg
IMG_7118.jpeg

IMG_7122.jpeg

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Harun Soysal
Dostum yurt dışı 15 pronu al 20 liran cebinde kalsın seneye 8.aya kadar kullan bitmeye yakın sat üste biraz daha koy 16 prodan devam et ne gerek var 25 fazla vermeye.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Dostum yurt dışı 15 pronu al 20 liran cebinde kalsın seneye 8.aya kadar kullan bitmeye yakın sat üste biraz daha koy 16 prodan devam et ne gerek var 25 fazla vermeye.
He böyle full yd kullanayım 8 ayda bir satayım yenisinimi alayım

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
13 serisinden beri böyle kullanıyorum inan kafan ağrımaz takma kayıt vs uğraşırım diye.
Hocam net olarak sorularımı yanıtlarmısınız rica etsem

Şimdi ben kapalı kutu yd iphone 15 pro max aldım 40 bin e

Bildiğim kadarı ile 8 ay kullanabiliyorum onu 4+4 şeklinde
8.ayın sonunda telefonu satsam 40.000 in altına mı satarım yoksa üstünemi yani orada zarar mı ediyorsun yoksa kar mı

Bide 1 sene 12 ay sen bi telefonu 8 ay kullanıcaksın geri kalan 4 ayda ne yapıyorsun gene aynı seriden mi alıyorsun ve bu işin taktiği nedir

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Harun Soysal
40 ın bi tık altına satarsın ama piyasaya bağlı o zaman ne olur fiyat bellirsiz tabi aynı seriden veya üst seriden al orası sana kalmış bu işte çok zarar yok üste bi tık fazla verip üst seriye geçiyorsun her yıl ocakta sıfırlanıcak zaten şimdi alsan seneye 8. aya kadar açık kullanırsın.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
40 ın bi tık altına satarsın ama piyasaya bağlı o zaman ne olur fiyat bellirsiz tabi aynı seriden veya üst seriden al orası sana kalmış bu işte çok zarar yok üste bi tık fazla verip üst seriye geçiyorsun her yıl ocakta sıfırlanıcak zaten şimdi alsan seneye 8. aya kadar açık kullanırsın.
16 pro yu bekleyelim mi yoksa 15 prodan devam mı
Bide çift e-sim mi alıyorsun yoksa 1 fiziksel 1 e-sim mi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kozmetik olarak cidden kötüymüş bu arada fiyatı düşürmeye calıs 55 de iyi bence. Muhtemelen Android istemediğini anladığım için öneri yapmıyorum ama s24 ultra/vivo x100 pro gibi alternatifler de aklında kalsın en azından. Küçük telefon da istiyorsan 15 pro seviyesinde Türkiye de küçük telefon sanırım bir Xiaomi 14 var o da 15 prodan 1 tık daha kötü.

40' a pro max dedikleri yd ise 15 verirsin tr alırsın 40k ya alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim AKIN
8 aylık kullanım hakkı dolmuş veya dolmaya yakın olan bir telefonu aldığın fiyata yakın nasıl satabiliyorsun? Eğer bugün 40'a aldığım yd telefonu yine bugün ama 8 aylık kullanımı dolmuş halini 35'e satabileceksem sürekli yd kullanırım. Bu konuda beni aydınlatabilir misin? Bir de yurt dışına çıkmam gerekiyor mu yd telefon almak için yoksa ülkemizde satan yerler var mı?

yusuf34

80+ Silver
Kanka çok kararsızım ya yardımcı ol vallahi çizikler gözümde büyüyo telefonda hiç bişi yok garantisi uzun pil sağlığı 97 ama kozmetik açıdan 10/5 en baba 6 alır telefon 4 köşeli her köşesinde 2 tane çiziği var toplamda 8 çizik vede öyle kılcak değil derin gibi duruyordu sonra arka kameraya bakayım dedim ordada çizik gördüm adam full kılıfsız, hor kullanmış ama işte fiyatıda avantajlı normalde 63.000 TL civarına falan var bu garantide bu pil sağlığında olan
Totalde 10k ya falan daha ucuza denk geliyor
yd alırdım hor kullanılmış telefon almazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 pro yu bekleyelim mi yoksa 15 prodan devam mı
Bide çift e-sim mi alıyorsun yoksa 1 fiziksel 1 e-sim mi
çift fiziksel sımlılerıde var

Top Bottom