Hocam böyle alengirli şeylere girmek istemiyorum telefon alayım benim olsun aramada onda bunda sıkıntı çıkarmasın tr cihazı olsun40'a 15 pro max alıp 8 ay kullanıp sonrasında 15-20'ye 11 pro max veya xsmax alarak ikisini birlikte kullanabilir veya 4 ay başka bir cihazla idare edebilirsin.
Yok be ne alakası var hiçbir sorunu yok taş gibi.knk bu banka uygulamalarında sorun olur mu yd
Kardeşim patronlar genelde öyle kullanır kılıfsız iğrenç sakın ama sakın alma derim ben hayatta almam kim bilir neler gelmiştir başına o kadar para veriyorsun bide ikinci el iğrenç bir telefon alacaksın.Kanka çok kararsızım ya yardımcı ol vallahi çizikler gözümde büyüyo telefonda hiç bişi yok garantisi uzun pil sağlığı 97 ama kozmetik açıdan 10/5 en baba 6 alır telefon 4 köşeli her köşesinde 2 tane çiziği var toplamda 8 çizik vede öyle kılcak değil derin gibi duruyordu sonra arka kameraya bakayım dedim ordada çizik gördüm adam full kılıfsız, hor kullanmış ama işte fiyatıda avantajlı normalde 63.000 TL civarına falan var bu garantide bu pil sağlığında olan
Totalde 10k ya falan daha ucuza denk geliyor
He böyle full yd kullanayım 8 ayda bir satayım yenisinimi alayımDostum yurt dışı 15 pronu al 20 liran cebinde kalsın seneye 8.aya kadar kullan bitmeye yakın sat üste biraz daha koy 16 prodan devam et ne gerek var 25 fazla vermeye.
13 serisinden beri böyle kullanıyorum inan kafan ağrımaz takma kayıt vs uğraşırım diye.He böyle full yd kullanayım 8 ayda bir satayım yenisinimi alayım
Hocam net olarak sorularımı yanıtlarmısınız rica etsem13 serisinden beri böyle kullanıyorum inan kafan ağrımaz takma kayıt vs uğraşırım diye.
16 pro yu bekleyelim mi yoksa 15 prodan devam mı40 ın bi tık altına satarsın ama piyasaya bağlı o zaman ne olur fiyat bellirsiz tabi aynı seriden veya üst seriden al orası sana kalmış bu işte çok zarar yok üste bi tık fazla verip üst seriye geçiyorsun her yıl ocakta sıfırlanıcak zaten şimdi alsan seneye 8. aya kadar açık kullanırsın.
Kozmetik olarak cidden kötüymüş bu arada fiyatı düşürmeye calıs 55 de iyi bence. Muhtemelen Android istemediğini anladığım için öneri yapmıyorum ama s24 ultra/vivo x100 pro gibi alternatifler de aklında kalsın en azından. Küçük telefon da istiyorsan 15 pro seviyesinde Türkiye de küçük telefon sanırım bir Xiaomi 14 var o da 15 prodan 1 tık daha kötü.Beyler konu güncel telefonun fotoğrafları böyle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
8 aylık kullanım hakkı dolmuş veya dolmaya yakın olan bir telefonu aldığın fiyata yakın nasıl satabiliyorsun? Eğer bugün 40'a aldığım yd telefonu yine bugün ama 8 aylık kullanımı dolmuş halini 35'e satabileceksem sürekli yd kullanırım. Bu konuda beni aydınlatabilir misin? Bir de yurt dışına çıkmam gerekiyor mu yd telefon almak için yoksa ülkemizde satan yerler var mı?40 ın bi tık altına satarsın ama piyasaya bağlı o zaman ne olur fiyat bellirsiz tabi aynı seriden veya üst seriden al orası sana kalmış bu işte çok zarar yok üste bi tık fazla verip üst seriye geçiyorsun her yıl ocakta sıfırlanıcak zaten şimdi alsan seneye 8. aya kadar açık kullanırsın.
yd alırdım hor kullanılmış telefon almazdımKanka çok kararsızım ya yardımcı ol vallahi çizikler gözümde büyüyo telefonda hiç bişi yok garantisi uzun pil sağlığı 97 ama kozmetik açıdan 10/5 en baba 6 alır telefon 4 köşeli her köşesinde 2 tane çiziği var toplamda 8 çizik vede öyle kılcak değil derin gibi duruyordu sonra arka kameraya bakayım dedim ordada çizik gördüm adam full kılıfsız, hor kullanmış ama işte fiyatıda avantajlı normalde 63.000 TL civarına falan var bu garantide bu pil sağlığında olan
Totalde 10k ya falan daha ucuza denk geliyor
çift fiziksel sımlılerıde var16 pro yu bekleyelim mi yoksa 15 prodan devam mı
Bide çift e-sim mi alıyorsun yoksa 1 fiziksel 1 e-sim mi