şahin doğan
80+ Platinum
Fiyat iyi.
Eski telefonun iyiyse yenisini ne yapacaksınki daha bikaç yılı var bence iphone 11 inSelamlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim
Elimde 5 senedir kullandığım yadigarım
iPhone 11 pil sağlığı 76 çiziksiz temiz telefon kullanıyorum.
Çalıştığım yerde patron iPhone 15 Pro 256 GB kullanıyor yenisini dün beraber sipariş verdik
(iPhone 16 Pro)
Bu kullandığınıda satıyor kısa bir muhabbet ettik
Telefona baktım titanyum kenarlarında çizikler var her köşesinde ufak ufak var beyaz beyaz belli oluyor dikkatli bakınca (telefon siyah)
Artı olarak da arka kamerada 3 kameranın 1-2 kamerasında köşelerinde çizikler var çok küçük böyle aşınmış
Telefon mart da alınmış 17-18 ay garantisi var
Pil sağlığıda 97 de
En son fiyatta 55.000 TL'ye anlaştık gibi
Sizce bu fiyata alınır mı? Alınmaz mı?
Öyle tabide öyle yada böyle 1 sene son falan alıncak telefon hocam pil sağlığım %76 daEski telefonun iyiyse yenisini ne yapacaksınki daha bikaç yılı var bence iphone 11 in
yd larında 1 yıl garantili olan kodlu olanlar varkral yd alınca sorun oluyor mu bende yd dusunuyorum hıc yd almadım da
çift sımlı alıcaksın 8 ay kullanıcaksın e sımde 4 ay alsana 1 yılKapalı kutu aldıktan sonra nasıl kullanıcam hocam 30 k açtırma bedeli var
ama normal olandan sadece kapanma seyı var dımıyd larında 1 yıl garantili olan kodlu olanlar var
iPhone 15 yurtdışı kullanıyorum bu tabloya bakınca bu seçenek daha mantıklı bence.Selamlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim
Elimde 5 senedir kullandığım yadigarım
iPhone 11 pil sağlığı 76 çiziksiz temiz telefon kullanıyorum.
Çalıştığım yerde patron iPhone 15 Pro 256 GB kullanıyor yenisini dün beraber sipariş verdik
(iPhone 16 Pro)
Bu kullandığınıda satıyor kısa bir muhabbet ettik
Telefona baktım titanyum kenarlarında çizikler var her köşesinde ufak ufak var beyaz beyaz belli oluyor dikkatli bakınca (telefon siyah)
Artı olarak da arka kamerada 3 kameranın 1-2 kamerasında köşelerinde çizikler var çok küçük böyle aşınmış
Telefon mart da alınmış 17-18 ay garantisi var
Pil sağlığıda 97 de
En son fiyatta 55.000 TL'ye anlaştık gibi
Sizce bu fiyata alınır mı? Alınmaz mı?
knk bu banka uygulamalarında sorun olur mu ydiPhone 15 yurtdışı kullanıyorum bu tabloya bakınca bu seçenek daha mantıklı bence.
Kanka çok kararsızım ya yardımcı ol vallahi çizikler gözümde büyüyo telefonda hiç bişi yok garantisi uzun pil sağlığı 97 ama kozmetik açıdan 10/5 en baba 6 alır telefon 4 köşeli her köşesinde 2 tane çiziği var toplamda 8 çizik vede öyle kılcak değil derin gibi duruyordu sonra arka kameraya bakayım dedim ordada çizik gördüm adam full kılıfsız, hor kullanmış ama işte fiyatıda avantajlı normalde 63.000 TL civarına falan var bu garantide bu pil sağlığında olaniPhone 15 yurtdışı kullanıyorum bu tabloya bakınca bu seçenek daha mantıklı bence.
bence al geç çizikler dediğin düşmelerden kaynaklı değilse sorun yok bende 14 var birkaç kılcal cizik var cok belli olmuyor kaptan dolayı kasada ufak renk şeyleri var ama 0 düşme tertemiz baktım mesela hiç darbe yemedi bunlar önemli 55 e cok uygun bence al geçKanka çok kararsızım ya yardımcı ol vallahi çizikler gözümde büyüyo telefonda hiç bişi yok garantisi uzun pil sağlığı 97 ama kozmetik açıdan 10/5 en baba 6 alır telefon 4 köşeli her köşesinde 2 tane çiziği var toplamda 8 çizik vede öyle kılcak değil derin gibi duruyordu sonra arka kameraya bakayım dedim ordada çizik gördüm adam full kılıfsız, hor kullanmış ama işte fiyatıda avantajlı normalde 63.000 TL civarına falan var bu garantide bu pil sağlığında olan
Totalde 10k ya falan daha ucuza denk geliyor
Kaydedecegini kim söyledi?Kapalı kutu aldıktan sonra nasıl kullanıcam hocam 30 k açtırma bedeli var
Hocam kendisi söyledi yalnız telefondakibence al geç çizikler dediğin düşmelerden kaynaklı değilse sorun yok bende 14 var birkaç kılcal cizik var cok belli olmuyor kaptan dolayı kasada ufak renk şeyleri var ama 0 düşme tertemiz baktım mesela hiç darbe yemedi bunlar önemli 55 e cok uygun bence al geç
Kaydetmeden nasıl kullanıcam ve satarken zararına mı satıcamKaydedecegini kim söyledi?