Neler Yeni

YD S24 ULTRA Mİ HUWAİ PURA70 Mİ

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Arkadaşlar uzun zaman sonra telefon alacağım bütçem 40 a kadar var s24 ultra yd mi almaliyim TR huwai pura 70 mi sizce huwai kayit nasil olur bilmiyorum ama varsa pura70 ultra da alabilirim yardımcı olur musunuz amacim biraz kamera iyi olsun sarji hemen bitmesin zaten oyun oynamıyorum hic sosyal medya biraz gündelik kullanim teşekkürler

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,605
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yurtdışı Huawei alma. S23 ultra server kayıtlı al geç.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,605
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Nigde de oturuyorum s24 buldum s23 kayıtlı bulamaybilirim s24 ultraya da global 33 normal 31 istiyorlar
S24 ultra eger kayıtlı ise al. Değilse 23 ultra al. 24 de server kaydı açık değil 23 de açık

Alpaagu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Omer KARADEMİR
Hocam bekleyebilirsen s25 ultra fiyati daha düşer ama arkadaşların dediği gibi kayit daha s24 ultrada yok
ben yurt disi s23 ultra kullaniyorum cok memnunum bir az daha ince olsa cok daha guzel olacak .medeia marketin indiriminden iki ay once huaewi p60 pro da satın aldım kamerası cok güzel telefonunun kalınlığı kullanimi benim hoşuma gitti programları çalıştırmada da sıkıntı yaşamadım fakat samsung bence yazılımda huaewi den cok daha iyi note serisini önceden kullandiysaniz ne dediğimi anlarsınız.bence huaewi p 70 ultra fiyati suan pahalı tr kayıtlı almayı düşünüyorsanız honor magic 6 bana göre fiyat performans açısından çok guzel bir telefon kamerası sesi şarjı ekran kalitesi çok iyi detaylı videosunu izlerseniz yurt dışı cok daha ucuz bulabilirsiniz android uygulamada sıkıntı da yaşamazsınız ama server kaydi varmi bilmiyorum

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global olup olmadığını nasıl anlıyoruz
Valla 1 yil garantisi varmış herhalde telefoncu dedi ben de anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bekleyebilirsen s25 ultra fiyati daha düşer ama arkadaşların dediği gibi kayit daha s24 ultrada yok
ben yurt disi s23 ultra kullaniyorum cok memnunum bir az daha ince olsa cok daha guzel olacak .medeia marketin indiriminden iki ay once huaewi p60 pro da satın aldım kamerası cok güzel telefonunun kalınlığı kullanimi benim hoşuma gitti programları çalıştırmada da sıkıntı yaşamadım fakat samsung bence yazılımda huaewi den cok daha iyi note serisini önceden kullandiysaniz ne dediğimi anlarsınız.bence huaewi p 70 ultra fiyati suan pahalı tr kayıtlı almayı düşünüyorsanız honor magic 6 bana göre fiyat performans açısından çok guzel bir telefon kamerası sesi şarjı ekran kalitesi çok iyi detaylı videosunu izlerseniz yurt dışı cok daha ucuz bulabilirsiniz android uygulamada sıkıntı da yaşamazsınız ama server kaydi varmi bilmiyorum
Teşekkürler cevap için valla Huawei de kayit var mi hic bilmiyorum ama s24 8 aya açılır yüksek ihtimal

Pura 70 i bırak pura 70 ultra bile alınmaz

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
Mesele sadece kamera değil ayrıca teleskopmu bu
Teleskop isteyen de vardır. Sen istemiyorsan umrumda değil dostum, ayrıca Zoom demedim ben kamera dedim. Pura 70 Ultra denen cihaz açık ara ile dünyanın en iyi kamerasına sahip, en yakın rakibi X200 Pro ile bile gayet fark edilebilir farkı bulunuyor.

Teleskop isteyen de vardır. Sen istemiyorsan umrumda değil dostum, ayrıca Zoom demedim ben kamera dedim. Pura 70 Ultra denen cihaz açık ara ile dünyanın en iyi kamerasına sahip, en yakın rakibi X200 Pro ile bile gayet fark edilebilir farkı bulunuyor.
Onu anladım ama kamera olarak S8+ bile yetiyor zaten S24 Ultra ile Pura 70 Ultra farkını o kadar da fark edemezsin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
Onu anladım ama kamera olarak S8+ bile yetiyor zaten S24 Ultra ile Pura 70 Ultra farkını o kadar da fark edemezsin
E kanka bu ne saçma sapan bir mantık? Güç olarak helio G99 her oyunu açar, telefonu da kastırmaz. Kamera olarak S8+ yeter, 6 ram herkese yeter, batarya olarak 4000mah yeter fazlası gereksiz, kılıf takacaz zaten arka kapek plastik olsa ne yazar olmasa ne yazar...

Bu ne kanka mesela? Amiral gemisi denen kavramı komple çöpe atıyorsun. Teknoloji bu sınır yok.

Top Bottom