Neler Yeni

🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,066
İsim
Mehmet Aslan
Ya hu sen ilk önce bi açıktan direkt kumar oynanan siteleri kapattırda sonra gel bizim oyunumuza karış.Gece gece sinir bastı hey Allah'ım.
Cs de yapılmış çeyizlere elveda :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alp
Yakın arkadaşlarından biriside geçen aylarda büyük vurgun yaptı bu csden :D 1 ay cs oynadı envanter + arka planda aldığı parayı bilmiyoruz deli para kaldırdı bakalım onun adını geçirecek mi çok merak ediyorum

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kutlu
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar yüzleri güldürttü ? :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Tuna abinin her dramaya dahil olmaya arzusunu çözemiyorum :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,066
İsim
Mehmet Aslan
Yakın arkadaşlarından biriside geçen aylarda büyük vurgun yaptı bu csden :D 1 ay cs oynadı envanter + arka planda aldığı parayı bilmiyoruz deli para kaldırdı bakalım onun adını geçirecek mi çok merak ediyorum
Sanmam :D Samimi değil valla , hırsla yapıldığı açık. Ve bu hırs oyun camiası için kötü şeylere sebebiyet verebilir.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ali Mert Okuducu
Daha bu gün eldiven aldım. Steam ve cs kapanırsa olacaklardan ben sorumlu değilim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,066
İsim
Mehmet Aslan
Tuna abinin her dramaya dahil olmaya arzusunu çözemiyorum :D
Etkileşim :) Düşeni yemeyi sever kendisi. Hadi etkileşime açsında insan bari geçmişini temizler ya , neye laf atsa altından bir şeyi çıkıyor sıvıyor rezil ediyor kendini :D Yaşlılığına veriyorum :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,066
İsim
Mehmet Aslan
🔴 GÜNCELLEME : Keydrop a gelen 2. erişim engeli de kaldırıldı ! Yorum sizin :D

Son düzenleme:

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

🔴 GÜNCELLEME : Keydrop a gelen 2. erişim engeli de kaldırıldı !

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar yüzleri güldürttü ? :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hahahaha Milli Piyango'nun sitesi kapatılsın diye video çektiği zaman fikirlerine destek olacağım (!)

Top Bottom