🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

Ya hu sen ilk önce bi açıktan direkt kumar oynanan siteleri kapattırda sonra gel bizim oyunumuza karış.Gece gece sinir bastı hey Allah'ım.
Cs de yapılmış çeyizlere elveda :kekw:

Yakın arkadaşlarından biriside geçen aylarda büyük vurgun yaptı bu csden :D 1 ay cs oynadı envanter + arka planda aldığı parayı bilmiyoruz deli para kaldırdı bakalım onun adını geçirecek mi çok merak ediyorum

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar yüzleri güldürttü ? :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Tuna abinin her dramaya dahil olmaya arzusunu çözemiyorum :D

Yakın arkadaşlarından biriside geçen aylarda büyük vurgun yaptı bu csden :D 1 ay cs oynadı envanter + arka planda aldığı parayı bilmiyoruz deli para kaldırdı bakalım onun adını geçirecek mi çok merak ediyorum
Sanmam :D Samimi değil valla , hırsla yapıldığı açık. Ve bu hırs oyun camiası için kötü şeylere sebebiyet verebilir.

Daha bu gün eldiven aldım. Steam ve cs kapanırsa olacaklardan ben sorumlu değilim

Tuna abinin her dramaya dahil olmaya arzusunu çözemiyorum :D
Etkileşim :) Düşeni yemeyi sever kendisi. Hadi etkileşime açsında insan bari geçmişini temizler ya , neye laf atsa altından bir şeyi çıkıyor sıvıyor rezil ediyor kendini :D Yaşlılığına veriyorum :D

🔴 GÜNCELLEME : Keydrop a gelen 2. erişim engeli de kaldırıldı ! Yorum sizin :D

Son düzenleme:
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

🔴 GÜNCELLEME : Keydrop a gelen 2. erişim engeli de kaldırıldı !

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar yüzleri güldürttü ? :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hahahaha Milli Piyango'nun sitesi kapatılsın diye video çektiği zaman fikirlerine destek olacağım (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri