Neler Yeni

Fiyat Performans Wrist Strap Önerisi

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Muhammed
Arkadaşlar merhaba,
Önceki bench press için bileklik arıyorum konusuna "kaç bench atıyon 125kg atmıyorsan gerek yok" gibi sağlık bilgisinden uzak, alakasız ve saçma sapan yorumlar geldiği için bu konuyu açmaya çekindim.
Çekiş günlerim için F/P Wrist Strap arıyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Şunun fiyatı bayağı uygun, resimler ve yorumlar da genel olarak pozitif. Alınmalı mı? Link

wruno

80+
pedsiz olanlar yuksek agırlıkta bilegini acıtabilir. ben bundan almıstım 1 ay falan olacak fena degil. cırt cırtı sayesinde bilegine sıkıca sarıp bilek sargısı olarakta kullanabilirsin. bikac kisidede bu tarz gördüm. kullanmadım ama görünürde kullanması daha kolay gözüküyor.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pedsiz olanlar yuksek agırlıkta bilegini acıtabilir. ben bundan almıstım 1 ay falan olacak fena degil. cırt cırtı sayesinde bilegine sıkıca sarıp bilek sargısı olarakta kullanabilirsin. bikac kisidede bu tarz gördüm. kullanmadım ama görünürde kullanması daha kolay gözüküyor.
Hocam senin aldığın güzele benziyor. Bunu sipariş edeyim ben eyvallah.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Muhammed
Güncelleme:
Ürün elime ulaştı. Hissiyat ve kalitesini çok beğendim. Dikişler falan bayağı sağlam duruyor. Kullandıktan sonra daha detay eklerim.

1740133891466.jpeg

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Muhammed
kardeş bu ürün sırt hareketleri için uygun değil mi sırtıma ağırlık vermek istiyorum ön kol çalışmasın
Hocam aynen. Lat pulldown, cable row, barbel row, dumbell row, deadlift vb. direk bileğe binen hareketler için ciddi bir güvenlik ekipmanı. Ben lat pulldown yaparken kilo arttıramıyorum. Güçten dolayı değil bileğim çok ince kaldırmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam size tavsiyem son setinize kadar kullanmayın bu strapleri pr atarken veya hareketin son setinde felan kullanın bileğiniz de güçlensin. lat pulldownda bu yüzden ağırlık arttıramıyorsan bilek çalışmıyorsun demek ki

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Muhammed
Hocam size tavsiyem son setinize kadar kullanmayın bu strapleri pr atarken veya hareketin son setinde felan kullanın bileğiniz de güçlensin. lat pulldownda bu yüzden ağırlık arttıramıyorsan bilek çalışmıyorsun demek ki
Aynen, bu ürünlerin kullanımı böyle olmalı. Sade bir şekilde gidebildiğiniz kadar gidip ilerleyen setlerde kullanılması gerek.
Benim için yazdıysanız ben spora dün başlamadım hocam yine de uyarınız için teşekkürler.

Top Bottom