Fiyat Performans Wrist Strap Önerisi

mychar276

80+
Reaksiyon skoru
169
Arkadaşlar merhaba,
Önceki bench press için bileklik arıyorum konusuna "kaç bench atıyon 125kg atmıyorsan gerek yok" gibi sağlık bilgisinden uzak, alakasız ve saçma sapan yorumlar geldiği için bu konuyu açmaya çekindim.
Çekiş günlerim için F/P Wrist Strap arıyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Şunun fiyatı bayağı uygun, resimler ve yorumlar da genel olarak pozitif. Alınmalı mı? Link

pedsiz olanlar yuksek agırlıkta bilegini acıtabilir. ben bundan almıstım 1 ay falan olacak fena degil. cırt cırtı sayesinde bilegine sıkıca sarıp bilek sargısı olarakta kullanabilirsin. bikac kisidede bu tarz gördüm. kullanmadım ama görünürde kullanması daha kolay gözüküyor.

pedsiz olanlar yuksek agırlıkta bilegini acıtabilir. ben bundan almıstım 1 ay falan olacak fena degil. cırt cırtı sayesinde bilegine sıkıca sarıp bilek sargısı olarakta kullanabilirsin. bikac kisidede bu tarz gördüm. kullanmadım ama görünürde kullanması daha kolay gözüküyor.
Hocam senin aldığın güzele benziyor. Bunu sipariş edeyim ben eyvallah.

Güncelleme:
Ürün elime ulaştı. Hissiyat ve kalitesini çok beğendim. Dikişler falan bayağı sağlam duruyor. Kullandıktan sonra daha detay eklerim.

1740133891466.jpeg

Güncelleme:
Ürün elime ulaştı. Hissiyat ve kalitesini çok beğendim. Dikişler falan bayağı sağlam duruyor. Kullandıktan sonra daha detay eklerim.

Alıntıyı görüntüle
kardeş bu ürün sırt hareketleri için uygun değil mi sırtıma ağırlık vermek istiyorum ön kol çalışmasın

kardeş bu ürün sırt hareketleri için uygun değil mi sırtıma ağırlık vermek istiyorum ön kol çalışmasın
Hocam aynen. Lat pulldown, cable row, barbel row, dumbell row, deadlift vb. direk bileğe binen hareketler için ciddi bir güvenlik ekipmanı. Ben lat pulldown yaparken kilo arttıramıyorum. Güçten dolayı değil bileğim çok ince kaldırmıyor.

Hocam size tavsiyem son setinize kadar kullanmayın bu strapleri pr atarken veya hareketin son setinde felan kullanın bileğiniz de güçlensin. lat pulldownda bu yüzden ağırlık arttıramıyorsan bilek çalışmıyorsun demek ki

Hocam size tavsiyem son setinize kadar kullanmayın bu strapleri pr atarken veya hareketin son setinde felan kullanın bileğiniz de güçlensin. lat pulldownda bu yüzden ağırlık arttıramıyorsan bilek çalışmıyorsun demek ki
Aynen, bu ürünlerin kullanımı böyle olmalı. Sade bir şekilde gidebildiğiniz kadar gidip ilerleyen setlerde kullanılması gerek.
Benim için yazdıysanız ben spora dün başlamadım hocam yine de uyarınız için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri