takıntım yok hocam hazır sistem içinde alacağım ikisi arasında kaldım kimi 4060 alınmaz artık diyor kimi b580 çöp diyor ikilemde kaldımNVIDIA takıntınız yoksa b580 alın şuan neredeyse 4060 TI performansı veriyor.
B580 mantıklıo zaman mantıklı olan 4060 dostlar.
Farklı düşünebilirsiniz ama bence NVIDIA nın RTX 3050den sonraki en büyük başarısızlığı 4060. Günümüzde 8gb VRAM kesinlikle yetmiyor. Şuan B580 in yeni çıktığı için sıkıntıları olabilir ama driver lar ile bunları en aza indirmek zorundalar her türlü.takıntım yok hocam hazır sistem içinde alacağım ikisi arasında kaldım kimi 4060 alınmaz artık diyor kimi b580 çöp diyor ikilemde kaldım
titan olanında ki fark ne 3 fan haricinde alacağım sistemde b580 titan olan mevcutFarklı düşünebilirsiniz ama bence NVIDIA nın RTX 3050den sonraki en büyük başarısızlığı 4060. Günümüzde 8gb VRAM kesinlikle yetmiyor. Şuan B580 in yeni çıktığı için sıkıntıları olabilir ama driver lar ile bunları en aza indirmek zorundalar her türlü.
Sadece üreten marka farklı belki birkaç derece ısı farkı falan vardır tam bilmiyorum onu.titan olanında ki fark ne 3 fan haricinde alacağım sistemde titan olan mevcut
Intel'in önünün açıklığı tartışılır sonuç olarak harici gpu pazarında çok yeniler. İşlemcilerde patladıklarına şahit olduk daha yeni, Satılma ihtimalleri var geleceğini bu yüzden öngöremiyorum ne için kullanacaksınız bilgisayarı pekidarboğaz sorunu olur mu peki ryzen 5 7500f ile?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kafam karıştı nvidia güvendiğimiz bildiğimiz marka ama intel içinde önü açık diyorlar
genel olarak studio olarak kullanacağım müzik işlemeleri için ama oyunda oynamak istiyorumIntel'in önünün açıklığı tartışılır sonuç olarak harici gpu pazarında çok yeniler. İşlemcilerde patladıklarına şahit olduk daha yeni, Satılma ihtimalleri var geleceğini bu yüzden öngöremiyorum ne için kullanacaksınız bilgisayarı peki
o zaman NVIDIA'dan şaşmayın render alacaksanız öteki markaları düşünmeyin oyun performansınız biraz daha düşük kalabilir ama kafanız rahat olurgenel olarak studio olarak kullanacağım müzik işlemeleri için ama oyunda oynamak istiyorum
Nvidia takıntısı olanlar 4060 almıyor hocam. Sorunsuz bir kart isteniyorsa 4060 almak daha mantıklı. Takıntılık bir durum yok.NVIDIA takıntınız yoksa b580 alın şuan neredeyse 4060 TI performansı veriyor.
4060 çok daha mantıklı hocam.genel olarak studio olarak kullanacağım müzik işlemeleri için ama oyunda oynamak istiyorum