Neler Yeni

Taahhütlü İSS Önerisi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Taahhütlü internet servis sağlayıcı önerir misiniz? Malum sürekli zam geldiği için taahhütlü olmasını istiyorum. 35-50 mbps kullanıyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,557
İsim
Oğuz Oğuz

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,612
İsim
Emre siyah
Türk telekom, Turksat.
Önerim Türktelekom altyapıyı veren olduğu için en stabil ve en iyi ping değerlerini genelde tttelekom verir.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekom, Turksat.
Önerim Türktelekom altyapıyı veren olduğu için en stabil ve en iyi ping değerlerini genelde tttelekom verir.
Şu an Türk Telekom kullanıyorum, memnunum ama taahhüt bitiyor. Yenilemek için 450-500₺ diyorlar.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,612
İsim
Emre siyah

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Burak
Taahhütlü internet servis sağlayıcı önerir misiniz? Malum sürekli zam geldiği için taahhütlü olmasını istiyorum. 35-50 mbps kullanıyorum.
Hocam turknet al istersen taahhütsuz fakat 1 yıllık ücreti peşin ödeyince daha ucuza geliyor aylığa vurunca taahhüt vermiş gibi oluyorsun yada turksatkablo nete geç iletişim bakanlığına ait internet iyi mi? dersen tartışılır yıllardır kullandım hala kullanıyorum kendi evimde turknet diğer evimde Türksat kablo net var turknet çok daha iyi 1000 mbps kullanıyorum 500 TL Türksat 100 mbps 350 tl veriyorum 2 senelik taahhütlü turknetin low pingi var oyunlarda stabil hız ve upload turksat yüksek ping turknete nazaran stabil hız düşük upload 15 civarı müşteri hizmetleri hızlı aksiyon alıyor arızalarda kablonetin turknette ben sorun yaşamadım net bir şey diyemiyorum bir bak derim 2 ISS e de kablo nette kendi altyapısını kullanıyor turknette ama her yerde yok diye biliyorum 2 internette pilot başlattığı bölgeler var il olarak turknet ve Türksat kablo netin fiber internet olarak bı altyapı sorgula .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığın hızlar bana low level geliyor artık alıştım 1000 mbps kullanmaya her şey hızlı ping düşük rahatım

Top Bottom