Neler Yeni

Yardım Türknet Gigafiber'e Geçme Hakkında

Keptın

80+ Silver
Hali hazırda türknet (tt altyapısı olan) 100 mbps vdsl kullanıyorum. Yakın bir zamanda gigafiber altyapısı geldi ama geçmekte kararsızım.

1. sebebi; Kurulum ücreti almıyoruz deyip faturaya yansıma ihtimali. Örnek: https://www.sikayetvar.com/turknet/...nde-cifte-standart-ve-ucretlendirme-sorunlari

2. sebebi; Bazı abonelere gigafibere geçme karşılığı ücretsiz 2 ay ücretsiz hizmet sağlanacağı bilgisi verilmiş. Ama bana öyle bir fırsat sunulmadı.

3. sebebi; Kablo sorunu. İnternetim kablo olmadan odamdan direkt modeme bağlı. Şimdi gigafiber için muhtemelen koridordan kablo geçirecekler. Ben o kabloyu gizleyemeyeceğim ve çirkin bir görüntü oluşacak.

4. sebebi; Bana ne faydası olacak? Millet adresine gigafiber gelsin diye uğraşırken, sürü psikolojisi ile bende de böyle bir istek oluştu. Ama düşünüyorum zaten sorunsuz internetim var. Öyle sık download/upload yapan biri de değilim. Ne gerek var macera aramaya diye düşünüyorum.

Sizin yorumunuz nedir?

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Balta
4. maddeye göre cidden şuanki internetini sorunsuz pingsiz kullanabiliyosan hiç uğraşma gerek yok

BabaVoss7

80+ Silver
İlkini yaşaman düşük ihtimal. Ükincisi kampanyaya bağlı her zaman yapmayabilirler. Gigafiber fiber altyapı kullanıyor. Fibere geçince incecik sarı bi kablo oluyor ortada o kdr onuda ister girişte bırakırsın ister odana çekersin çok göze baten bir şey değil. Sadece modemden önce bi çevirici kuru gibi bişey takıyosun ondan sonra modeme bağlıyosun o kdr. Vereceğin parada fark yoksa bence neden olmasın.

Son düzenleme:

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Orhan
Hali hazırda türknet (tt altyapısı olan) 100 mbps vdsl kullanıyorum. Yakın bir zamanda gigafiber altyapısı geldi ama geçmekte kararsızım.

1. sebebi; Kurulum ücreti almıyoruz deyip faturaya yansıma ihtimali. Örnek: https://www.sikayetvar.com/turknet/...nde-cifte-standart-ve-ucretlendirme-sorunlari

2. sebebi; Bazı abonelere gigafibere geçme karşılığı ücretsiz 2 ay ücretsiz hizmet sağlanacağı bilgisi verilmiş. Ama bana öyle bir fırsat sunulmadı.

3. sebebi; Kablo sorunu. İnternetim kablo olmadan odamdan direkt modeme bağlı. Şimdi gigafiber için muhtemelen koridordan kablo geçirecekler. Ben o kabloyu gizleyemeyeceğim ve çirkin bir görüntü oluşacak.

4. sebebi; Bana ne faydası olacak? Millet adresine gigafiber gelsin diye uğraşırken, sürü psikolojisi ile bende de böyle bir istek oluştu. Ama düşünüyorum zaten sorunsuz internetim var. Öyle sık download/upload yapan biri de değilim. Ne gerek var macera aramaya diye düşünüyorum.

Sizin yorumunuz nedir?
Öyle sık download/upload yapan biri de değilsen geçmene gerek yok ama gigafiber o kadar rahatlık ki istediğini sil yükle hicbir sorun olmuyor yeni oyunları da göz önüne alırsak bence geçmen lazım

Top Bottom