Neler Yeni

Rehber Razer Blackshark V2 Hyperspeed, Pro 2023 Eq Ayarı

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,281
İsim
Sinan Aba
Bu kulaklıkların standart eq ayarı çok kötü ama siz ayar vererek çok daha kaliteli ve güzel hale getirebilirsiniz.

Deneyimlediğim en iyi ayar bu şekilde gerek oyunda gerek ise müzik dinleme

Synapse ayarı Hyperspeed:
1725693158184.png

0, 0, -4, -3, +1, 0, +3, -1, -4, +8

Windows Ayarı:
1725693275408.png

Synapse ayarı v2 pro 2023:
1740144742184.png

+4, +3, 0, 0, +5, +5, +3, +3, +1, +5

Son düzenleme:

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan
kral bendede blackshark v2x var onun için nasıl bir eq ayarı önerirsin thx spatial kullanıyorum 7.1 surround kullanınca açıyorum silah sesi boğuk geliyor thx için güzel bir ayar önerirmisin

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,281
İsim
Sinan Aba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral bendede blackshark v2x var onun için nasıl bir eq ayarı önerirsin thx spatial kullanıyorum 7.1 surround kullanınca açıyorum silah sesi boğuk geliyor thx için güzel bir ayar önerirmisin
Thx bende kapalı dostum.
Thx açınca sesler yanlış geliyor sanki

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yunus Emre Uzun
Bu kulaklıkların standart eq ayarı çok kötü ama siz ayar vererek çok daha kaliteli ve güzel hale getirebilirsiniz.

Deneyimlediğim en iyi ayar bu şekilde gerek oyunda gerek ise müzik dinleme

Synapse ayarı:
Alıntıyı görüntüle

0, 0, -4, -3, +1, 0, +3, -1, -4, +8

Windows Ayarı:
Alıntıyı görüntüle
hocam selamlar konuyla alakasız ama kraken v3 pro almayı düşünüyorum galiba razer kulaklıklardan biraz anlıyorsunuz oyun için ve günlük internet kullanımı için düşünüyorum ses kalitesi nasıl kafa yorar mı gecikme var mı biliyorsanız ve cevaplarsanız sevinirim :)

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,281
İsim
Sinan Aba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam selamlar konuyla alakasız ama kraken v3 pro almayı düşünüyorum galiba razer kulaklıklardan biraz anlıyorsunuz oyun için ve günlük internet kullanımı için düşünüyorum ses kalitesi nasıl kafa yorar mı gecikme var mı biliyorsanız ve cevaplarsanız sevinirim :)
Blackshark v2 pro ve hyperspeed modelini kullandım ikiside çok kaliteli. Hyperspeed modelinde dongle bozuldu v2 pro 2023'e geçtim çünkü hyperspeed çok kaliteli bir kulaklıktı tekrar razer aldım.

v2 pro kraken v3 pro ile neredeyse aynı ucuz olanı alın bence.

Hyperspeed modeli'nin bass yoğunluğu bir tık daha fazla ama dongle fare dongle'ı gibi v2 pro da usb şeklinde
v2 pro da mic'in çıkarılıp takılması güzel ama kablolu kullanma özelliği yok o kötü

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yunus Emre Uzun
Blackshark v2 pro ve hyperspeed modelini kullandım ikiside çok kaliteli. Hyperspeed modelinde dongle bozuldu v2 pro 2023'e geçtim çünkü hyperspeed çok kaliteli bir kulaklıktı tekrar razer aldım.

v2 pro kraken v3 pro ile neredeyse aynı ucuz olanı alın bence.

Hyperspeed modeli'nin bass yoğunluğu bir tık daha fazla ama dongle fare dongle'ı gibi v2 pro da usb şeklinde
v2 pro da mic'in çıkarılıp takılması güzel ama kablolu kullanma özelliği yok o kötü
hocam v2 pro kablolu galiba ben kablosuz olduğu için v3 pro tercih edeceğim yorumlarınız için teşekkür ederim birkaç gündür araştıryorum çoğu kullanıcı ses kalitesine alışamamış fakat thx yazılımı üzerinden güncellemeyle düzeltmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam v2 pro kablolu galiba ben kablosuz olduğu için v3 pro tercih edeceğim yorumlarınız için teşekkür ederim birkaç gündür araştıryorum çoğu kullanıcı ses kalitesine alışamamış fakat thx yazılımı üzerinden güncellemeyle düzeltmiş
pardon hocam blackshark v2 pro yazmışsınız görmedim kraken sandım

Top Bottom