Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Deepcool PK750D 2199 TL

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Kavak

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali

Güzel güç kaynağı,güzel fiyata. İhtiyacı olan alabilir. Son 1 yılın en düşük fiyatına.
Bu fiyattaki diğer modellerde 2 tane varken 4 tane PCIE 6+2 çıkışının olması güzel.
Satıcı si er ji... Aldıktan sonra vazgeçmeyi düşünmeyin. Kargo kesinlikle çıkacak. Teslim almadan iade ederseniz 7-10 günde para iadesini beklersiniz. Sistemleri tamamen saçmalık. Nzxt c750 PSU alırken bizzat yaşadım. Müşteri hizmetleri tarafı üzer.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
lappelduvide
Satıcı si er ji... Aldıktan sonra vazgeçmeyi düşünmeyin. Kargo kesinlikle çıkacak. Teslim almadan iade ederseniz 7-10 günde para iadesini beklersiniz. Sistemleri tamamen saçmalık. Nzxt c750 PSU alırken bizzat yaşadım. Müşteri hizmetleri tarafı üzer.
ilk kez monitör aldım kendilerinden üründe sorun çıkmamıştı daha sonra yorumları videoları görünce çok şaşırmıştım korkuyorum şimdi monitörde arıza çıkarsa süründürürler diye :D

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta önce ram siparişi verdim sorunsuz ve hızlı geldi. 2 hafta önce satış sonrası desteği çok övülen Gaming Gen TR'den PSU aldım, aldığıma pişman oldum. Ürünün sayfasındaki bilgiler yanlıştı ve farklı ürün geldi. Üst modelle değişim yapacağız dediler diye ürünü gönderdim. Benim haberim veya iznim olmadan iadeye çevirmişler.
Tahminimce daha pahalı modeli vermemek için.
Bu yüzden çok ön yargılı yaklaşmamak lazım. Hepsini ben eşit görüyorum. Her firmafa sıkıntı yaşanabilir.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali
1 hafta önce ram siparişi verdim sorunsuz ve hızlı geldi. 2 hafta önce satış sonrası desteği çok övülen Gaming Gen TR'den PSU aldım, aldığıma pişman oldum. Ürünün sayfasındaki bilgiler yanlıştı ve farklı ürün geldi. Üst modelle değişim yapacağız dediler diye ürünü gönderdim. Benim haberim veya iznim olmadan iadeye çevirmişler.
Tahminimce daha pahalı modeli vermemek için.
Bu yüzden çok ön yargılı yaklaşmamak lazım. Hepsini ben eşit görüyorum. Her firmafa sıkıntı yaşanabilir.
Canım ülkemizde Amazon geldikten sonra farkı görünce şaşırıyoruz. Ben satın aldığım ama sonrasında vazgeçtiğim yada yanlışlıkla oluşturduğum siparişi iptal edememem çok saçma değil mi ? Neyse alacak dostlar böyle durumları bilsin diye yazdım.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok bitti. Yeniden açtılar ama fiyat değişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,657
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom