Neler Yeni

Pc işlemci pin değişimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
arkadaşlar işlemcinin pinleri eğrildi bilgisayarcıya götürdüm adam pinlerin çoğunu düzeltebileceğini birkaçını düzeltirken kıralacğını bu seveple yeni pin takacağını söyledi şimdi farkettim kasayı açarken işlemci fanındaki rgb bir kere yanıp sönüyor ondan sonra sorunsuz çalışıyor sebebi ne olablir

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
M.Rüzgar Özen
arkadaşlar işlemcinin pinleri eğrildi bilgisayarcıya götürdüm adam pinlerin çoğunu düzeltebileceğini birkaçını düzeltirken kıralacğını bu seveple yeni pin takacağını söyledi şimdi farkettim kasayı açarken işlemci fanındaki rgb bir kere yanıp sönüyor ondan sonra sorunsuz çalışıyor sebebi ne olablir
Soğutucu RGB'si kablodan kaynaklıdır büyük ihtimalle, işlemciyle alakalı problemi olduğunu sanmıyorum.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam eğik pinle o PC görüntü vermez şuan görüntü alıyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğik pinle o PC görüntü vermez şuan görüntü alıyor musunuz?
yok hocam adam yaptı şuan pcden yazıyom bir sıkıntı yok pin sayısına falanda baktım şuan serin performanslıu çalışıyor sadece açılırken bir kere yanıp sönüyor sonra normal çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucu RGB'si kablodan kaynaklıdır büyük ihtimalle, işlemciyle alakalı problemi olduğunu sanmıyorum.
acaba hepsini bir yere bağladığı için yanıp sönüyormu

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
M.Rüzgar Özen
yok hocam adam yaptı şuan pcden yazıyom bir sıkıntı yok pin sayısına falanda baktım şuan serin performanslıu çalışıyor sadece açılırken bir kere yanıp sönüyor sonra normal çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

acaba hepsini bir yere bağladığı için yanıp sönüyormu
Fikrim yok, yanlış bişey demiyim.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam o geçen Bendede oldu benzet durum ilk çalıştırdığımda fanlar rgbler yanıp 1-2 saniye sonra kesiyordu gücü sonra 1-2 saniye içinde geri açıyordu. Şu power -+ pinleri varya onun biri azıcık dışarda duruyordu oturttum düzeldi bi kabloları kontrol edin hepsinin tam oturduğundan emin olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
Hocam o geçen Bendede oldu benzet durum ilk çalıştırdığımda fanlar rgbler yanıp 1-2 saniye sonra kesiyordu gücü sonra 1-2 saniye içinde geri açıyordu. Şu power -+ pinleri varya onun biri azıcık dışarda duruyordu oturttum düzeldi bi kabloları kontrol edin hepsinin tam oturduğundan emin olun.
bakarım sağol

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
hocam bu sefer işlemci fanının birisi pc açılırken çalışıyor sonra duruyor daha açılmıyor acaba anakarta bulunan cpu fan girişine düzgün takamamış mı pc açıldıktan 5-10 dakika sonra geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,681
Üyeler
169,323
Son üye
kaankaan40
Top Bottom