Neler Yeni

🔥İndirim Poco X7 Pro 19.599 TL

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Serdar Totuzbeş
S21FE güncelleme desteği bitiyor ve bataryası sorunlu falan,15K bütçe de A35 almak yerine X7 daha makul geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
batarya o kadar büyük bir sıkıntı değil, güncelleme dediğin de zaten şuan Android 8 bile sorunsuz çalışıyor öyle diyeyim.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Gökhan
Androide oranla daha az hocam iPhone x mesela 8 yıllık hala bazı androidlerden iyi tercih meselesi tabi şuana kadar hep android kullandım ama birdaha almayacağım en kısa zamanda iPhone a geçeceğim
bence buradaki sıkıntı genelde insanlar giriş seviyesi yada orta seviye telefonlarla iphoneleri kıyaslıyorlar.
halbuki düz iphone ile samsungdan s ultrası genelde yakın fiyatta oluyor.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
bence buradaki sıkıntı genelde insanlar giriş seviyesi yada orta seviye telefonlarla iphoneleri kıyaslıyorlar.
halbuki düz iphone ile samsungdan s ultrası genelde yakın fiyatta oluyor.
Genelde öyle fakat şuda var mesela (örnek) 5 yıllık bir iPhone yada 6 şuan Yeni bir Samsung a serisi telefondan iyi performans veriyor

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Gökhan
Genelde öyle fakat şuda var mesela (örnek) 5 yıllık bir iPhone yada 6 şuan Yeni bir Samsung a serisi telefondan iyi performans veriyor
aynısı samsungda da oluyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek olarak bırakıyorum hocam yaklaşık 3 yıl önce s20 fe aldım ben o zamanlar aynı fiyatlara a53 a52s falan vardı

Son düzenleme:

mR.Cndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MURAT ÇANDIR
hoparlor ıcın bahsedıyosan cok sıkıntı edılmıcek bır kronık durum anakart durumuna gelırsek umarım x3 den sonra akılları baslarına gelmıstır 4 serı gectı ustunden
Hoparlör sıkıntı edilmeyecek bir durummu? Kafayı yedirtir deli eder adamı

Clayz

80+ Silver
Hoparlör sıkıntı edilmeyecek bir durummu? Kafayı yedirtir deli eder adamı
ben butun gun kulaklık kullanıyorum 2 tane kablosuz var bırının sarjı bıtınce dıgerını takıyorum o yuzden sahsı olarak bende sorun teskıl etmıyo

Top Bottom