Max kürtgardaş apple bu farkınamısın stabil calısıyor senin o 8 gb ramın apple 2 gb değerinde
Max kürtgardaş apple bu farkınamısın stabil calısıyor senin o 8 gb ramın apple 2 gb değerinde
256 alacaksın onada ama inanki 8 gb dediğin tabletlerden daha iyi calısıyor akıyo yağğğ gibi. samsung aldım heves edip sinir olup kenara attım ipad 9la devam ediyorumTamam iOS optimizasyonu falan diyip 3 GB RAM'İ geçtik, 64 GB hafızayı napacağız? Diğer özelliklerinin çoğuda eski bir tablet iPad 9. Nesil.
256 GB fiyatı 15 bin TL.256 alacaksın onada ama inanki 8 gb dediğin tabletlerden daha iyi calısıyor akıyo yağğğ gibi. samsung aldım heves edip sinir olup kenara attım ipad 9la devam ediyorum
bu ırkcıya müdahale edecek yokmu gardaş la bu ne. adam fakir parası yok diye redmi alıyo bide ırkcılık yapıyoooMax kürt
Ipad Pro 11" 2. nesil'den, Samsung S9 Ultra'ya geçtim, resmen sürünüyormuşuz. Bir de film vs. için Huawei 11.5 var o bile Ipad'den daha kullanışlı.gardaş apple bu farkınamısın stabil calısıyor senin o 8 gb ramın apple 2 gb değerinde
samsung s9 ultra dediğin 40 bin hocam farkındamısın 40 bin verdiğin tabletle ucman lazım zatenIpad Pro 11" 2. nesil'den, Samsung S9 Ultra'ya geçtim, resmen sürünüyormuşuz. Bir de film vs. için Huawei 11.5 var o bile Ipad'den daha kullanışlı.
Elimdeki Ipad'i 2. el (klavye ve kalemi de vardı) 25'e satıp Samsung S9 Ultra'yı ise 26.500'e sıfır aldım. Daha 2,3 hafta önce Amazon'da 27 bine satıldı.samsung s9 ultra dediğin 40 bin hocam farkındamısın 40 bin verdiğin tabletle ucman lazım zaten
üst segmentler icin android kapısır zaten 12 gb ramle kötü olacak değil o islemciyle ben redmi gibi alt kategori ürünleri icin dedim drop oluyor o tabletlerde.Elimdeki Ipad'i 2. el (klavye ve kalemi de vardı) 25'e satıp Samsung S9 Ultra'yı ise 26.500'e sıfır aldım. Daha 2,3 hafta önce Amazon'da 27 bine satıldı.
Model isimlerini alabilir miyim? Matepad 11.5 baya güzel akıyor.aşmana imkan yok evde 4 tane tablet var 3 gb ram dediğin apple akıyor diğerleri drop yiyor anladın gardaşımm
Alt kategori sayılabilecek 7 küsura aldığım Huawei tablette bile en ufak bir performans sorunu yok, harika bir ekranı var, pil performansı ise çok çok iyi. Artık ezbere yazmayı bırakmak lazım, ipad'in 3 gb rami diğerlerindeki 8gb'la aynı, ya da iphone'da 60hz ekran o kadar iyi ki 120 hz'lik Android telefonun ekranından güzel vs. hepsi amiyane tabiriyle hikaye.üst segmentler icin android kapısır zaten 12 gb ramle kötü olacak değil o islemciyle ben redmi gibi alt kategori ürünleri icin dedim drop oluyor o tabletlerde.
Trendyol'da Mi Store satıyordu. Birkaç gün önce arkadaşım satın almıştı. Not: Trendyol'da da tükenmiş.kalem avantajına bakmazsan pad pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel tablette kalemi ile verilse keşke trde kalemin stoğu yok
Şu anda klavyeli versiyonu 11.999 TL'e indi. 500 TL kupon var.Sağolun açmıştım konu yardımcı da olmuştunuz. Şuanki aklım olsa zamanında alırdım huawei+kalem indirimindeki tableti. Cuma indirimlerini bekliyorum.
guzel fiyatda uzerine ekleyip klavyesis tab s9fe alirdim benYeni üyelere özel 400 TL kupon ile bu fiyata iniyor. Klavye hediyesi sepette.
Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye
Redmi Pad Pro : Geniş ve etkileyici 12,1 inç 2,5K eye-care ekran, Hayal gücünüzü serbest bırakın, Xiaomi HyperOS, amiral gemisi düzeyinde akıcı bir deneyim sunar, Snapdragon® 7s Gen 2 Mobil Platform.www.mi.com