🔥İndirim Poco F7 12/256 23.999 TL

Hocam nasıl ekran parlaklığı yetersiz nasıl ısınıyor nasıl sesi iyi değil adamların bahsettiği asıl özellikler bunlar zaten sana arızalı ürün gelmiş olmasın uzun inceleme videolarında övünülen özellikler bunlar
Aynı telefondan olanlara baktım fark göremedim. Şebeke sorunu sadece bende vardı. Ekran güzel ama parlaklık konusunda kötü çünkü ben önceki cihazlarimda ev içerisinde %25 üstüne çıkmazdım şimdi yarı parlaklıkta takılıyorum pil koruma açılınca ekranı göremiyorum. Ses 2 hoparlör+ahizeyi beğenenin kulağını diyeceğim olmayacak 🤠

Bu fiyata kameraları rezil. Bataryası büyük diye aldanmayın. Bundan önceki tüm poco ve xiaomi modellerinde olduğu gibi ilk güncelleme ile ışık hızında batarya bitirmesi büyük ihtimalle gerçekleşir. 5000mAh batarya performansı alırsanız öpüp başınıza koyarsınız. Oneui 7 ile çok hızlı batarya bitiren samsung olmasına rağmen s24 fe alırım. Samsung oneui 7 deki hatayı düzeltebilir. Xiaomi ve poco da böyle bişey beklemeyin. Kendinizi forumlarda custom rom ararken bulursunuz.

Geri