Xephonys
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
n11 üzerinden falan var ama onun haricinde yok sanırımTaksit olayı var mı
n11 üzerinden falan var ama onun haricinde yok sanırımTaksit olayı var mı
Aşırı iyi bu arada fiyat1.000 TL kuponu kullanın. Çok iyi fiyatlandırma ile gelmiş. İşlemcisi, ekranı ve bataryası mükemmel.
POCO F7 - Xiaomi Türkiye
POCO F7: Amiral Gemisi Snapdragon® 8s Gen 4, 6500 mAh (typ) devasa batarya, 6.83www.mi.com
2025 yılının son çeyreğinde, özellikle Eylül-Ekim veya Ekim-Kasım aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ana seriyi tanıttıktan sonra FE modellerini yaklaşık 8-10 ay sonra piyasaya sürme stratejisine dayanıyor.ne zaman cikiyor s25fe bilgi var mi?
Mi 14 t mi 14t pro mu bu mu
Valla ben m31s den poco x7 pro ya geçtim pişman oldum biraz ve satmayı düşünüyorum Samsung alacağım ama sen bilirsinS24 FEden geçilir mi?
Değil ama bu özelliklerde ki bir telefon maalesef memlekette 20k altına verilmiyor .Neredeyse iki katı fiyata gelmiş sizce normal mi?
Hocam tam olarak pişman olma sebebiniz nedir onu da söylerseniz iyi olur. Almayı düşünüyorum ama karar veremedim kimi övüyor kimi sövüyor. Söylediğiniz telefonlar arasında da performans olarak uçurum var pişman edecek ne oldu merak ediyorum.Valla ben m31s den poco x7 pro ya geçtim pişman oldum biraz ve satmayı düşünüyorum Samsung alacağım ama sen bilirsin
yurtdışıysa ve kayıtlıysa yazarsan bakalım hocam 13kya kayıtlı x7 prolar aklımı celiyor ,340 dolarlık cihazı 600 dolara alıyorum diye sevinemiyorum.Valla ben m31s den poco x7 pro ya geçtim pişman oldum biraz ve satmayı düşünüyorum Samsung alacağım ama sen bilirsin
Şarj 50 dk kadar kısa bir sürede oluyor ama şarj esnasına ısınıyor ve sıcakken şarj etmeye de korkuyorum. Kameradan pek bir beklentim olmadığı için onu çok test etmedim ama güzel. Oyunlarda geçişlerde vs hızlı hoş zaten oyun ve performans için almıştım ama gündelik işlerimde sorun çıkarmasını istemezdim. Hoparlörleri çok kötü ve yetersiz zaten ahizeden ses vermişler, ekranın parlaklığı çok az ev içi yarım, ev dışı full parlaklıkta kullanıyorum özellikle dışarıda az kullanımda bile çok ısınıyor ekran yüzünden. 120 Hz de çok gitmiyor hiç bir şey açık değilken köşede beklerken bile hızlı şarj tüketiyor. Rehber ve kişilerde Google kullanması da ayrı sinir etti 4-5 kere rehberim silindi aynı şekilde video oynatıcısı dosyalar uygulaması vs de çok kötü harici telefon uygulaması yok eski xiaomi telefonlardaki programları kurmaya çalıştım olmadı. Yani hoşuma gidiyor dediğim pek bir özelliği yok. Bu yüzden bu telefonu alabilirsiniz dediğim öne çıkan bir şey düşünemiyorum. Pubg mobile falan oynuyorsanız performans beklersiniz belki ama ben ara ara supercell oyunları oynuyorum onlarda da m31s bile sorun çıkarmıyorduHocam tam olarak pişman olma sebebiniz nedir onu da söylerseniz iyi olur. Almayı düşünüyorum ama karar veremedim kimi övüyor kimi sövüyor. Söylediğiniz telefonlar arasında da performans olarak uçurum var pişman edecek ne oldu merak ediyorum.
Hocam nasıl ekran parlaklığı yetersiz nasıl ısınıyor nasıl sesi iyi değil adamların bahsettiği asıl özellikler bunlar zaten sana arızalı ürün gelmiş olmasın uzun inceleme videolarında övünülen özellikler bunlarŞarj 50 dk kadar kısa bir sürede oluyor ama şarj esnasına ısınıyor ve sıcakken şarj etmeye de korkuyorum. Kameradan pek bir beklentim olmadığı için onu çok test etmedim ama güzel. Oyunlarda geçişlerde vs hızlı hoş zaten oyun ve performans için almıştım ama gündelik işlerimde sorun çıkarmasını istemezdim. Hoparlörleri çok kötü ve yetersiz zaten ahizeden ses vermişler, ekranın parlaklığı çok az ev içi yarım, ev dışı full parlaklıkta kullanıyorum özellikle dışarıda az kullanımda bile çok ısınıyor ekran yüzünden. 120 Hz de çok gitmiyor hiç bir şey açık değilken köşede beklerken bile hızlı şarj tüketiyor. Rehber ve kişilerde Google kullanması da ayrı sinir etti 4-5 kere rehberim silindi aynı şekilde video oynatıcısı dosyalar uygulaması vs de çok kötü harici telefon uygulaması yok eski xiaomi telefonlardaki programları kurmaya çalıştım olmadı. Yani hoşuma gidiyor dediğim pek bir özelliği yok. Bu yüzden bu telefonu alabilirsiniz dediğim öne çıkan bir şey düşünemiyorum. Pubg mobile falan oynuyorsanız performans beklersiniz belki ama ben ara ara supercell oyunları oynuyorum onlarda da m31s bile sorun çıkarmıyordu![]()