🔥İndirim Poco F7 12/256 23.999 TL

Fiyatı cidden iyi kamera standart kullanıcıya fazlasıyla yeter işlemcisi güçlü güncel cihaz amiral seviyesi direk alınır

xoami çokta iplemiyor bence türkiye pazarını diğer android firmalarına bak adamlar vergiyi cebinden ödüyor sırf telefonları satılsın diye bide bunlara bak :D
Hangi firma ödüyor o vergiyi söyler misin benim bildiğim Apple Apple in 1200 dolara sattıgi 16 pro Max 50 bin TL civarı olmalı vergisini ödüyorsa ama bakıyorum 80 bin TL yada samsung a bakiyorum o da s25 ultrayi aynı fiyata satıyor ama bizde oda 80 bin TL 2000 dolar ediyor cihaz neden dışardan daha pahalı eğer vergisini ödüyorsa bu firmalar

Hangi firma ödüyor o vergiyi söyler misin benim bildiğim Apple Apple in 1200 dolara sattıgi 16 pro Max 50 bin TL civarı olmalı vergisini ödüyorsa ama bakıyorum 80 bin TL yada samsung a bakiyorum o da s25 ultrayi aynı fiyata satıyor ama bizde oda 80 bin TL 2000 dolar ediyor cihaz neden dışardan daha pahalı eğer vergisini ödüyorsa bu firmalar
yeni çıkan honor mesela

S24fe 24000 lirayken s25fe nin bu fiyatlara geleceğini düşünmene sebep olan ney merak ediyorum
a56'da 24500'dü. :cool:
234.webp

Neredeyse iki katı fiyata gelmiş sizce normal mi?
avrupadan ucuza gelmiş, 340 dolar bizde 14 bin tl ye yakın. telefonlarda trt si ötvsi kdvsi derken toplamda yüzde 102 gibi bi vergi var. yani normalde bu telefonun en az 28 bine fln gelmesi lazımdı. adamlar muhtemelen türkiye için satış fiyatını 300 doların altına çekmişler. geri kalan 300 dolar devlet babamıza gidiyor, onu hiç sayma

çok ısınıyomuş diyolar onu da kafamda aşabilirsem alıcam gibi, bir de f6 var şuan çok ağır f7 ya.

Geri