fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 860
S24 FEden geçilir mi?
Bir Samsung'un Global ve TR fiyatlandırmasına bak bir de Xiaomi'nin. Bana göre şuan Xiaomi bünyesindeki çoğu cihaz anlamsız pahalıya satılıyor. Fiyat politikalarını değiştirmeleri lazım.Kaça gelcekti kral 15 e falanmı
8s gen 4 tahmin ettiğin kadar iyi olmayabilir. Isınma problemini çözülmemişse Poco F7 de Redmi Turbo 4 Pro gibi CPU throttle oluyorsa 8 gen 3 almak daha mantıklı olacaktır.8s gen 4 için Bana baya uygunmys gibi geldi
vergiyi unutmayın.Neredeyse iki katı fiyata gelmiş sizce normal mi?
xoami çokta iplemiyor bence türkiye pazarını diğer android firmalarına bak adamlar vergiyi cebinden ödüyor sırf telefonları satılsın diye bide bunlara bakBir Samsung'un Global ve TR fiyatlandırmasına bak bir de Xiaomi'nin. Bana göre şuan Xiaomi bünyesindeki çoğu cihaz anlamsız pahalıya satılıyor. Fiyat politikalarını değiştirmeleri lazım.
8s gen 4 tahmin ettiğin kadar iyi olmayabilir. Isınma problemini çözülmemişse Poco F7 de Redmi Turbo 4 Pro gibi CPU throttle oluyorsa 8 gen 3 almak daha mantıklı olacaktır.
Kamera senin için önemli değilse bana göre S24FE'den çok önde bir cihaz. Sen karar ver.S24 FEden geçilir mi?
samsungla alakalı bir durum değil kore ile gümrük anlaşmamız var.xoami çokta iplemiyor bence türkiye pazarını diğer android firmalarına bak adamlar vergiyi cebinden ödüyor sırf telefonları satılsın diye bide bunlara bak![]()
Xiaomi bile ürünleri 2 katı fiyatına satarken Samsung nasıl Avrupa'dan daha ucuza satıyor bilmiyorumxoami çokta iplemiyor bence türkiye pazarını diğer android firmalarına bak adamlar vergiyi cebinden ödüyor sırf telefonları satılsın diye bide bunlara bak![]()
Bu tabi kihonor 400 mü bu telefon mu