🔥İndirim Poco F7 12/256 23.999 TL

Kaça gelcekti kral 15 e falanmı
Bir Samsung'un Global ve TR fiyatlandırmasına bak bir de Xiaomi'nin. Bana göre şuan Xiaomi bünyesindeki çoğu cihaz anlamsız pahalıya satılıyor. Fiyat politikalarını değiştirmeleri lazım.
8s gen 4 için Bana baya uygunmys gibi geldi
8s gen 4 tahmin ettiğin kadar iyi olmayabilir. Isınma problemini çözülmemişse Poco F7 de Redmi Turbo 4 Pro gibi CPU throttle oluyorsa 8 gen 3 almak daha mantıklı olacaktır.

Ben sitede fiyat göremiyorum. Şimdi satın al diyorum boş sayfa gösteriyor. Kdv eklemeyi mi unuttular acaba :D

Bir Samsung'un Global ve TR fiyatlandırmasına bak bir de Xiaomi'nin. Bana göre şuan Xiaomi bünyesindeki çoğu cihaz anlamsız pahalıya satılıyor. Fiyat politikalarını değiştirmeleri lazım.

8s gen 4 tahmin ettiğin kadar iyi olmayabilir. Isınma problemini çözülmemişse Poco F7 de Redmi Turbo 4 Pro gibi CPU throttle oluyorsa 8 gen 3 almak daha mantıklı olacaktır.
xoami çokta iplemiyor bence türkiye pazarını diğer android firmalarına bak adamlar vergiyi cebinden ödüyor sırf telefonları satılsın diye bide bunlara bak :D

xoami çokta iplemiyor bence türkiye pazarını diğer android firmalarına bak adamlar vergiyi cebinden ödüyor sırf telefonları satılsın diye bide bunlara bak :D
samsungla alakalı bir durum değil kore ile gümrük anlaşmamız var.

Xiaomi bile ürünleri 2 katı fiyatına satarken Samsung nasıl Avrupa'dan daha ucuza satıyor bilmiyorum :D

3 kupon birden uygulanabiliyor mu 400 ve 300 kupon daha var. Uygulanıyorsa 23.300e gelir.

honor 400 mü bu telefon mu

Geri