Şebeke çekiyor gibi gözüküp çekmeme problemi var. DH ve Reddit konularına bakın görürsünüz.
Ben buraya telefon önerisi yapmaya değil insanların sorunlu telefon kullanmasını önlemek için mesaj atıyorum.Bu bütçe de başka telefon öner hiç sorunu olmayan
Poco F5 haricindeki saydığınız telefonlar oyun oynayanlar için tasarlanmadı hocam. İlla ki bu fiyata tabi ki sorunlar olacak benim dediğiniz telefonlara garezim yok zaten onları da öneriyorum fakat bu telefonlar arada sırada oyun oynayanlar, günlük kullanım için uygundur. Yani mobil oyun bağımlısı bir kişiye Samsung A55 önermezsiniz yani tek diyeceklerim bunlar.Ben buraya telefon önerisi yapmaya değil insanların sorunlu telefon kullanmasını önlemek için mesaj atıyorum.
Bizim ülkede deli bir kitle oluştu farkında mısınız? Marka övücülüğü, donanım fetişliği gibi abuk şeyleri referans alıp insanlarla kavga etmeye çalışıyorlar. E telefon çekmiyor, arayanlar bana ulaşamıyor, bak operatörümden mesajlar bile gelmiş arayanların ulaşamadığına dair. Olsun bunda üst seviye işlemci var. E arayanlarla konuşamıyorum? Olsun bu fiyata daha güçlü donanımı olan telefon yok. E tamam o zaman telefon telefon olarak değil wifi'ye bağlı oyun tableti olarak kullanayım bari.
İlla öneri lazımsa Galaxy A55, Honor 200, Nothing 2a, Poco F5 modellerini yazıyorum, hadi uğurlar ola.
Ben buraya telefon önerisi yapmaya değil insanların sorunlu telefon kullanmasını önlemek için mesaj atıyorum.
Bizim ülkede deli bir kitle oluştu farkında mısınız? Marka övücülüğü, donanım fetişliği gibi abuk şeyleri referans alıp insanlarla kavga etmeye çalışıyorlar. E telefon çekmiyor, arayanlar bana ulaşamıyor, bak operatörümden mesajlar bile gelmiş arayanların ulaşamadığına dair. Olsun bunda üst seviye işlemci var. E arayanlarla konuşamıyorum? Olsun bu fiyata daha güçlü donanımı olan telefon yok. E tamam o zaman telefon telefon olarak değil wifi'ye bağlı oyun tableti olarak kullanayım bari.
İlla öneri lazımsa Galaxy A55, Honor 200, Nothing 2a, Poco F5 modellerini yazıyorum, hadi uğurlar ola.
hocam galaxy note 4 kullandım telefonda şebeke sorunu vardı. telefon açık olmasına rağmen arayan kişilerin sana ulaşamaması büyük bir sorun adamın bunu belirtmesinde bi sakınca yokO dediğin sadece bizim ülkede olmuyor ve tarih boyunca farklı şeylere üst düzey bağlılık oldu yani burada garip bir şey yok.
Her telefonun amaca yönelik kitlesi zaten belli ve sen bu amaca yönelik telefon alanları garipsiyorsun.
hocam galaxy note 4 kullandım telefonda şebeke sorunu vardı. telefon açık olmasına rağmen arayan kişilerin sana ulaşamaması büyük bir sorun adamın bunu belirtmesinde bi sakınca yok
kutuyu açtığın gibi telefon bozuk da çıkabilir onu kastetmiyorum bazı sorunlar kronik oluyor o serideki en sık problem oluyor. xiaomide genel olarak kalite kontrol pek iyi değil zaten. bu telefon zaten şuan bunları konuşabilmek için çok yeni bildiğim kadarıyla x3 proda kronik sıkıntılar var anakart ile alakalıDostum şebeke sorunu her telefonda çıkabilir. Eğer YD aldıysan elinde kalır ama onun haricinde garantiye gönderebilirsin.