🔥İndirim Xiaomi Smart Band 9 Active + Redmi Buds 6 Play 1.049 TL

1257 tl gibi bir fiyata denk geliyordu alıntıladığın kişi yazdığında fiyat değişmiş olabilir
yok hocam direkt önüne gelen fiyatlara baktığını düşünüyorum düzgün satıcıdan aldığında fiyatlar bu şekilde

Buda 3 pro kronik sorunlu zaten bende kullandim aynı sorunu yaşadım daha sonra yillarca diğer serileri kullandım hiç sorun yaşamadım hatta buds 6 da aldım şarja takmayı bile unuttum sonra ki pro ve normal seriler kronik sorunu cözmüşler.
Buds 3 pro her türlü sorunu yaşattı zaten ancak sonraki serilerinin hepsini de kullandım şu an 6 pro kullanıyorum bunda daha sorun yaşamadım ama diğerlerinde uzun kullanımda illa bir sorun çıktı. Şirkete her yıl sponsorlu geliyor 10 kişi kullanıyorsa 7sininki sonraki seri çıkmadan bozuluyor. Siz şanslıymışsınız demek ki

yok hocam direkt önüne gelen fiyatlara baktığını düşünüyorum düzgün satıcıdan aldığında fiyatlar bu şekilde
Bileklik için xiaominin kendi satıcısına bakmıştım sepete atmıştım 50 tl kupon uygulamış ondan yanlış görmüşüm dikkatsizlik yapmışım 1300 tl oluyor kupon olmadan hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri