Uluntrak16
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Sen çıkarsana telefonunupeki yd fiyatları bu kadar yakınken neden tr fiyatları arasında uçurum var?
Sen çıkarsana telefonunupeki yd fiyatları bu kadar yakınken neden tr fiyatları arasında uçurum var?
samsung s25 kullanıyorumSen çıkarsana telefonunu![]()
Xioami almayın da Xiaomi alabilirsiniz.xiamoi almayın da Xioami alabilirsiniz.
Benim x3 pro kronikten çöp oldu bunu aldım 1 aydan fazla oldu çok iyi.dostlar acıl yardım edersenız sevınırım cıhazda hoparlor sorunu harıc ne var ya da ne yasanabılır x3 pro vardı sorunsuz sattım ama anakartı kronıktı suan yurtdıısı versıyonu 13k ya almayı dusunuyorum ner dersınız yardım edın
hoparlor ıcın bahsedıyosan cok sıkıntı edılmıcek bır kronık durum anakart durumuna gelırsek umarım x3 den sonra akılları baslarına gelmıstır 4 serı gectı ustunden
şu vakitte garantisiz almak kumar oynamak gibi artık ürünler çok çabuk bozuluyor.Yurt dışı versiyonunun en kolay erişilebilen bir marka olduğu için Türkiye garantili almanın mantıksızlığını söyledim.
Yıllardır sektörü çok sıkı takip ediyorum, en son X6 Pro ve X7 Pro modellerini de takip edip özellikle kullanıcı yorumlarını okuyorum, Poco X serisi cihazların eninde sonunda bir sorunu ortaya çıkıyor ve firma tarafından yazılımına hiç özen gösterilmiyor.
valla biraz da şans işi benim benzeri samsung s20 fede denk geldi. iyi ki daha garantisi bitmemişti ama uzun uzadıya onunla uğraştım thh vsÖyle bir şey yok, yazılım konusunu zaten herkes biliyor, sıradan bir kullanıcıysan POCO mükemmel.
valla biraz da şans işi benim benzeri samsung s20 fede denk geldi. iyi ki daha garantisi bitmemişti ama uzun uzadıya onunla uğraştım thh vs