Neler Yeni

Kendim topladığım rx7700xt ve ryzen 5 7600 lü sistem nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Sarıhan
https://www.sin erji.gen.tr/sine rji-ataahi-ryzen-5-7600-512gb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-16gb-rx7800xt-sistem-tavsiyesi-p-50822

B650 yapın 2x16 Ram yapın Kingston 1TB nv3 yapın deepcool l520 240mm sıvı soğutucuyla 42500 ya da deepcool ak400 hava soğutucuyla 41750 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizinki total 43’e geliyor ve o fiyatlarda 7800xt hazır sistemler var hocam buna benzer Gaming.gen’de de var.
Görüşünüz için teşekkür ederim önerdiğiniz b650 de bir tane ssd slotu var. Jombo adlı arkadaşın dediklerini yaptığım zaman 42.656tl tutuyor caguar psu bence corshair psusunu geçemez.Yinede f/p oranı güzelmiş. Hazır sistem kampanyalarını takip edeceğim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
efe araci
Görüşünüz için teşekkür ederim önerdiğiniz b650 de bir tane ssd slotu var. Jombo adlı arkadaşın dediklerini yaptığım zaman 42.656tl tutuyor caguar psu bence corshair psusunu geçemez.Yinede f/p oranı güzelmiş. Hazır sistem kampanyalarını takip edeceğim
hocam benim önerim sisteminiz kalsın ekran kartını rx7800xt yapın ileriye dönük bir sisteminiz olur psunuz çok kaliteli kasanız güzel önerdiğim ana kart ta upgradeye açık bence hazır sistemler ile uğraşmayın. sapphire pulse rx7800xt yi 19k ya alabilirsiniz hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Sarıhan
hocam benim önerim sisteminiz kalsın ekran kartını rx7800xt yapın ileriye dönük bir sisteminiz olur psunuz çok kaliteli kasanız güzel önerdiğim ana kart ta upgradeye açık bence hazır sistemler ile uğraşmayın.
Sistemi şu an alamayacağım bu yuzden alabileceğim zamana kadar hazır sistem kampayalarını araştıracağım bulamazsam sizin önerdiğiniz şekilde satın alacağım.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
efe araci
Sistemi şu an alamayacağım bu yuzden alabileceğim zamana kadar hazır sistem kampayalarını araştıracağım bulamazsam sizin önerdiğiniz şekilde satın alacağım.
tamamdır hocam eğer güzel bir fp hazır sistem bulursanız buraya atmayı unutmayın beraber değerlendiririz.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam istediği kadar o kalitese psu olmasın veya anakart olmasın aynı fiyatta daha iyi bi ekran kartı sunuyor.Bide bu parçaları aldığınız zaman değişmez diye bi şey yok hocam ikinci elde istemediğiniz parçaları satıp istediğiniz modelleri takabilirsiniz.Bence aynı bütçede bu veya buna benzer hazır sistemler daha iyi olacaktır hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Sarıhan
Hocam istediği kadar o kalitese psu olmasın veya anakart olmasın aynı fiyatta daha iyi bi ekran kartı sunuyor.Bide bu parçaları aldığınız zaman değişmez diye bi şey yok hocam ikinci elde istemediğiniz parçaları satıp istediğiniz modelleri takabilirsiniz.Bence aynı bütçede bu veya buna benzer hazır sistemler daha iyi olacaktır hocam.
Toplamada sapphire pulse 7800xt yaptığımda fiyat neredeyse aynı kalıyor fakat dediğiniz gibi hazır sistem almak mantıklı 2. Eldede çok uğraşmak istemiyorum. Bende beklemedeyim hazır sistemleri bakalım youtuberlar sistem çıkartsın göreceğiz.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
efe araci
hocam pcnizi güzel bir psuya emanet etmek iyidir eğer güzel psulu hazır sistem çıkarsa önermek için bende beklicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pcnizi güzel bir psuya emanet etmek iyidir eğer güzel psulu hazır sistem çıkarsa önermek için bende beklicem.
şunuda demek istiyorum koydukları psular hani idareliği geçin gerçekten kötü E tier psular yoksa bende hazır sistem önerirdim.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam benim önerdiğimde cougar cpu var zaten şirketin psularda 650w olup da kötü olan tek bir modeli var onu kullansalar bile hazır sistemler aldın bitti şeyler değil o psunun bi alıcısı var ve illaki satılır onun yerine kendi psunuzu alıp takabilirsiniz.
Ama zaten arkadaşın attığı ekran kartıyla aynı parada sapphire pulse 7800xt varmış sonradan farkettim onu öyle yapması daha avantajlı olur.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
efe araci
Top Bottom