Neler Yeni

Bedava Amazon prime üyeliği

range61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ahmet
Prime üyesiydim şimdi iptal ettim ama telefonum samsung telefon apk sitelerindende indirdiğimde telefona yüklemiyor, boşuna mı iptal ettim :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben bunu yapmıstım olmuyor
belırlı tarıhten ıtıbaren samsung urunu alıp yorum yapın dıyor s23 almıstım yarum yaptım bır cacık olmadı palavra yada baska bır kuralı var bır ton detay yazıyor sadece kurmak olmuyor ki
daha once denemıstım dedıgım gıbı suan tekrar konuyu gordum ve sansımı denıyım dedım uygulamadan etkınlıge girerek direk kodu verdı elımde 3-4 adet cihaz var hepsıne bakıcam sımdı lakın bır sorum olucak bu 3-4 cıhazda kod verıdı dıyelım bu kodları 4-4-4 sekilnde kullanmak gıbı bır şansm varmı yanlıs görmediysem son kullanım tarıhı 4. ayın 30 u diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erkan
Bendende bi ara sadece 8 tl çekiyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyw hocam bu arada bende yaptım.

İptal sayfasını bi kontrol et hocam belki paranı iade edip üyeliği iptal edebilirler.
yalnız 1 senedir böyle

Palo DAYI 👑

80+ Gold
daha once denemıstım dedıgım gıbı suan tekrar konuyu gordum ve sansımı denıyım dedım uygulamadan etkınlıge girerek direk kodu verdı elımde 3-4 adet cihaz var hepsıne bakıcam sımdı lakın bır sorum olucak bu 3-4 cıhazda kod verıdı dıyelım bu kodları 4-4-4 sekilnde kullanmak gıbı bır şansm varmı yanlıs görmediysem son kullanım tarıhı 4. ayın 30 u diyor
3 cihaz danda aldım bendekiyle bırlikte 4 cıhazdan almıs oldum

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,558
İsim
Ekonomi Çok iyi
Bunu nasıl çözüyoruz?
resim_2025-02-23_200641537.png

yardımcı olacak yokmu