tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,041
yeni hesapmı açmak lazım bunu için ? bende olmuyor denedim hata verdi
Cihaz samsung ise uygulamayı kaldırın yeniden kurunyeni hesapmı açmak lazım bunu için ? bende olmuyor denedim hata verdi
Mevcut üyeysen olmuyordu bende de aynı hatayı verdi. Desteğe yazıp kampanyaya katılmak için iptal edeceğimi söyledim iptal sonrası oldu.yeni hesapmı açmak lazım bunu için ? bende olmuyor denedim hata verdi
tamamadır yazayım bir müşteri hizmetlerineMevcut üyeysen olmuyordu bende de aynı hatayı verdi. Desteğe yazıp kampanyaya katılmak için iptal edeceğimi söyledim iptal sonrası oldu.
Bende devam eder mi? bilemem pekte umrumda degilBendede bayağı bir süre böyle devam etmişti sonra eski haline dönmüştü. Üzümünü ye bağını sorma hocam.
Bende de aynı, çözüm bulursanız haber edin.Bunu nasıl çözüyoruz?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yardımcı olacak yokmu
Tablette var mısamsung telefonlarda samsung member kurun anayasayfada 4 aylık Amazon prime bedava
![]()
Tüm Kampanyalar - İndirimli Ürünler | Samsung Türkiye
Bir bakışta en iyi Samsung fırsatlarına göz atın. Geniş yelpazede TV’ler, ev aletleri, mobil cihazlar ve daha fazlası Samsung.com'a özel seçeneklerle sizi bekliyor.www.samsung.com
bunu geçen sene herkese veriyorlardı millet kod kastı epeyce burdan satan olduben bunu yapmıstım olmuyor
belırlı tarıhten ıtıbaren samsung urunu alıp yorum yapın dıyor s23 almıstım yarum yaptım bır cacık olmadı palavra yada baska bır kuralı var bır ton detay yazıyor sadece kurmak olmuyor ki
yeni cihaz alma olayı şartmıSamsung uygulamasinda kupon alın altinda link var oradan etkinleştirme yapıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İptal edersen 2 gün içinde alışveriş yaptıysan belli kısmı iade olur. Sonrasında Samsungu girersen 4 Aylik üyelik olur az önce denedim yorum vs yapmadan üyeliği aktif ettim
Hesabında prime üyeliği mevcut mu?yeni hesapmı açmak lazım bunu için ? bende olmuyor denedim hata verdi
50.000 kod olması lazim tükenmiş olabilirMevcut kupon yok diyor, bitti mi?