Neler Yeni

Yardım 3080 360hz ddr4 mü 4070 144hz ddr5 laptop mu? yardımm

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü

MSI Vector GP76 Gaming Laptop​

| 17.3 Inch FHD 360 Hz Display | Intel Core i7-12700H | 16GB RAM | 1TB SSD Memory | Nvidia RTX3080 | QWERTZ Keyboard | Windows 11​

yoksa

Lenovo LOQ Gaming Laptop​

| 15.6 Inch Full HD Display | 144Hz | AMD Ryzen 7 7435HS | 24GB RAM | 1TB SSD | NVIDIA GeForce RTX 4070 TGP 115W | G-Sync | Win11 | QWERTZ | Grey​

ikisi de aynı fiyat fakat hangisini almalıyım karar veremedimm..
Eğer sadece 2 sinden birini almak zorunda iseniz alttaki daha iyi bir seçenek. Rtx3080 eski artık hocam özelliklede laptoplarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır sağlam markadır laptop üzerine kurulu markadır. hatta sıralama yaparsak ilk 3e girer

arada 4cm lik fark var anlamazsın bile, lenovonun özellikler daha iyi ve ileri odaklı düşünürsek satmak istediğinde msi yüksek ihtimal elinde patlar
4cm diyip geçmeyin hocam laptoplarda çok fark ediyor.

peki ya alıp hemen satmak istiyorsam? yani kar yapmak amaçlı alıyorsam?
Laptop piyasası biraz ölü hocam. İyi bir fiyata satmak isterseniz bayağı bir süre elinizde kalır.

Serdar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Serdar
yine lenovo, 3000 serisi leptoplar çıkalı baya oluyor alıcı muhtemelen eski olduğunu düşünür 4000 serisi max 2 yıllıktır, bu süreçte eski kullanıcın bilgisayarı nasıl kullandığını bilmediği için en yeni olanı tercih edicektir.

yinede alıcısını bulursan benzer fiyattan satabilirsin ama işte bulması baya zor olur eski laptop
çok teşekkürler bro görüşlerin için

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Eğer sadece 2 sinden birini almak zorunda iseniz alttaki daha iyi bir seçenek. Rtx3080 eski artık hocam özelliklede laptoplarda.

hocam bana saçma geliyor valla 4cm için 5000-10000 gibi paralardan feragat etmek ama evet sık laptop kullanan birisiyse farkı anlayacaktır

çok teşekkürler bro görüşlerin için
ne demek hocam

Serdar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Serdar

Laptop piyasası biraz ölü hocam. İyi bir fiyata satmak isterseniz bayağı bir süre elinizde kalır.
ya satacağım yer türkiye değil o yüzden sıkıntı yok. burada ucuza pc yok

3080 4070 kıvamında performans verir diye biliyorum ama

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü

O zaman yorum yok hocam benden.
hocam bana saçma geliyor valla 4cm için 5000-10000 gibi paralardan feragat etmek ama evet sık laptop kullanan birisiyse farkı anlayacaktır

ne demek hocam
Bence 4cm için 5k-10k hatta 15k da verilir çünkü 15.6 için gerçekten küçük hocam. Laptoplarda 4cm fark masaüstündeki 24inç ile 27 inç kadar fark ediyor.

Evet öyle ama rtx4070 de birde kare oluşturma var hocam ve çok daha verimli kart onuda unutmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
o şekilde düşünüyorsan bir şey diyemem konu sahibi arkadaş deneyimleyip karar verse daha iyi olur. Ekran dışı özelliklere bakarsa lenovo üstün gelir

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü
o şekilde düşünüyorsan bir şey diyemem konu sahibi arkadaş deneyimleyip karar verse daha iyi olur. Ekran dışı özelliklere bakarsa lenovo üstün gelir
Zor tercih hocam. Ne kadar büyük ekran kritik olsada bence yeni nesil birtık daha önemli.

Ama karar bizden çok konu sahibine bağlı.
Öncelikleriniz neler hocam?

Serdar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Serdar
Zor tercih hocam. Ne kadar büyük ekran kritik olsada bence yeni nesil birtık daha önemli.

Ama karar bizden çok konu sahibine bağlı.
Öncelikleriniz neler hocam?
önceliklerim kolay satılabilmesi :D ilk 360hz gören alır diye düşünmüştüm msi için ama siz pek önemsemediniz 360hz olayını

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü
önceliklerim kolay satılabilmesi :D ilk 360hz gören alır diye düşünmüştüm msi için ama siz pek önemsemediniz 360hz olayını
Hocam 360 hz çok iyi olay ama laptop ekranlarında çokda bir işe yaramıyorum maalesef. 3080 artık 1 değil 2 nesil eski bir ekran kartı ve alıcı arkadaş kesinlikle bunu göz önünde bulundurur diye düşünüyorum. 17.3 inç herkesin tercih edeceği bir ekran büyüklüğü değil maalesef, çok niş bir kitlenin benimsediği bir büyüklük onuda göz önüne alın.

Serdar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Serdar
Hocam 360 hz çok iyi olay ama laptop ekranlarında çokda bir işe yaramıyorum maalesef. 3080 artık 1 değil 2 nesil eski bir ekran kartı ve alıcı arkadaş kesinlikle bunu göz önünde bulundurur diye düşünüyorum. 17.3 inç herkesin tercih edeceği bir ekran büyüklüğü değil maalesef, çok niş bir kitlenin benimsediği bir büyüklük onuda göz önüne alın.
katılıyorum

Top Bottom