Neler Yeni

Vasagle L Masa Mönitör Yükselticili 4061 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Can
Ben de masa bakıyorum daha daha f/p ve derinliği yüksek bir şey arıyorum ne önerirsiniz ?
27 inç monitör kullanıyorum , uzaktan bakmak istiyorum ama masa derinliğim 60-62 cm ve çok kısa geliyor.
Hiç sallanmayacak ve dayanıklı bir masa öneriniz var mı düşük bütçede ?
https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/ ben bu masayı aldım 1 ay oldu, 140x70. Bende 27 inç kullanıyorum, derinliği gayet iyi. Paketlemesi falanda çok özenli firmanın, masada da hiç sallanma yok, ayakları çok kalın ve çok sağlam.

Ekler

• 934415fe-a911-443d-ba4b-fa291c9f6681.jpg
    934415fe-a911-443d-ba4b-fa291c9f6681.jpg
    175.4 KB · Hit: 63
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

6khn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Gökhan
Masa arayan bunu alsın beyler

Daha ucuzunu bile buldum :D

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş

Daha ucuzunu bile buldum :D
daha ucuzu var zaten ancak ben bilerek bunu attım bu marka daha temiz calisiyor iyi calisiyor ve güvenilir diye yorum karsilastirmasi yap yoksa al ben de atayım sana ucuzunu

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/ ben bu masayı aldım 1 ay oldu, 140x70. Bende 27 inç kullanıyorum, derinliği gayet iyi. Paketlemesi falanda çok özenli firmanın, masada da hiç sallanma yok, ayakları çok kalın ve çok sağlam.
misal ben de bu tip masaları beğenmiyorum çünkü neden onu da söyleyeyim cılız görünüyor ve cılız görünmesi hoşuma gitmiyor aşırı ince bir masa tablası kullanıyorlar üstüne üstlük bacakları çok ince kullanılan malzemelerin her birinden 2şer tane kullanılsa misal 2 tane o kalınlıkta masa tablasıı kullanılsa üst üste yapıştırsalar alırım bu dediğime ikeanın masaları uyuyor ama onlar da masa tablası içeriği olarak karton kullanıyorlar

re.png

veya o attığım yemek masası da anlattıgım şekle birebir uyuyor kalın miss gibi masa tablası ama işte evet biraz kısa

fes.png

mkoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustafa kemal öztürk
L masaya ihtiyacim vardi. monitor 32 inch aldim bakalim ne oalcak gorecegiz. Moniyorr yukseltmeye de ihtiyacim vardi. su anki masa 60 cm. Yorumlara bakinca iptal mi etsem dediom bilemedim.

wise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akif
Sakın ceramical masaları almayın.
profil berbat.
Beşik gibi sallanıyor.
Sıktıkça demir eğil,eğiliyor.
Masa tablası çatlıyor. Sıkınca çatlıyor.
Ortasında hafiçe dokunsanız davul gibi titriyor.

Berbat bir masa. Tavsiye etmiyorum.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Teşekkür ederim , beğendim ama fiyatı bana biraz yüksek ve hepsiburada amazon gibi bir yerden alsam daha iyi olur diye düşündüm çünkü iade durumunda sorun yaşamaz mıyım :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Can
Teşekkür ederim , beğendim ama fiyatı bana biraz yüksek ve hepsiburada amazon gibi bir yerden alsam daha iyi olur diye düşündüm çünkü iade durumunda sorun yaşamaz mıyım :(
İadelik bir durum olacağını pek sanmıyorum, firma çok ilgili. Hepsiburada, trendyol gibi yerlerde satılan benzer ceramic marka masanın profilleri vs sıkıntılı diyor bir çok kişi. Attığım arpelia masaları iyi kargoluyor. Paketlemeleri vs düzgün, sorun yaşayanlarada direk yenisini yolluyorlar tablanın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
İadelik bir durum olacağını pek sanmıyorum, firma çok ilgili. Hepsiburada, trendyol gibi yerlerde satılan benzer ceramic marka masanın profilleri vs sıkıntılı diyor bir çok kişi. Attığım arpelia masaları iyi kargoluyor. Paketlemeleri vs düzgün, sorun yaşayanlarada direk yenisini yolluyorlar tablanın.
Peki aynı ürünleri hepsiburada'dan almak mantıklı mı ? derinliği ve genişliği daha iyi modelleri var mıdır aynı masanın acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,783
Üyeler
169,340
Son üye
Hazar61
Top Bottom