Vasagle L Masa Mönitör Yükselticili 4061 TL

Ben de masa bakıyorum daha daha f/p ve derinliği yüksek bir şey arıyorum ne önerirsiniz ?
27 inç monitör kullanıyorum , uzaktan bakmak istiyorum ama masa derinliğim 60-62 cm ve çok kısa geliyor.
Hiç sallanmayacak ve dayanıklı bir masa öneriniz var mı düşük bütçede ?
https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/ ben bu masayı aldım 1 ay oldu, 140x70. Bende 27 inç kullanıyorum, derinliği gayet iyi. Paketlemesi falanda çok özenli firmanın, masada da hiç sallanma yok, ayakları çok kalın ve çok sağlam.

Ekler

• 934415fe-a911-443d-ba4b-fa291c9f6681.jpg
    934415fe-a911-443d-ba4b-fa291c9f6681.jpg
    175.4 KB · Hit: 76
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Masa arayan bunu alsın beyler

Daha ucuzunu bile buldum :D

Daha ucuzunu bile buldum :D
daha ucuzu var zaten ancak ben bilerek bunu attım bu marka daha temiz calisiyor iyi calisiyor ve güvenilir diye yorum karsilastirmasi yap yoksa al ben de atayım sana ucuzunu

https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/ ben bu masayı aldım 1 ay oldu, 140x70. Bende 27 inç kullanıyorum, derinliği gayet iyi. Paketlemesi falanda çok özenli firmanın, masada da hiç sallanma yok, ayakları çok kalın ve çok sağlam.
misal ben de bu tip masaları beğenmiyorum çünkü neden onu da söyleyeyim cılız görünüyor ve cılız görünmesi hoşuma gitmiyor aşırı ince bir masa tablası kullanıyorlar üstüne üstlük bacakları çok ince kullanılan malzemelerin her birinden 2şer tane kullanılsa misal 2 tane o kalınlıkta masa tablasıı kullanılsa üst üste yapıştırsalar alırım bu dediğime ikeanın masaları uyuyor ama onlar da masa tablası içeriği olarak karton kullanıyorlar

re.png

veya o attığım yemek masası da anlattıgım şekle birebir uyuyor kalın miss gibi masa tablası ama işte evet biraz kısa

fes.png

L masaya ihtiyacim vardi. monitor 32 inch aldim bakalim ne oalcak gorecegiz. Moniyorr yukseltmeye de ihtiyacim vardi. su anki masa 60 cm. Yorumlara bakinca iptal mi etsem dediom bilemedim.

Sakın ceramical masaları almayın.
profil berbat.
Beşik gibi sallanıyor.
Sıktıkça demir eğil,eğiliyor.
Masa tablası çatlıyor. Sıkınca çatlıyor.
Ortasında hafiçe dokunsanız davul gibi titriyor.

Berbat bir masa. Tavsiye etmiyorum.

Teşekkür ederim , beğendim ama fiyatı bana biraz yüksek ve hepsiburada amazon gibi bir yerden alsam daha iyi olur diye düşündüm çünkü iade durumunda sorun yaşamaz mıyım :(

Teşekkür ederim , beğendim ama fiyatı bana biraz yüksek ve hepsiburada amazon gibi bir yerden alsam daha iyi olur diye düşündüm çünkü iade durumunda sorun yaşamaz mıyım :(
İadelik bir durum olacağını pek sanmıyorum, firma çok ilgili. Hepsiburada, trendyol gibi yerlerde satılan benzer ceramic marka masanın profilleri vs sıkıntılı diyor bir çok kişi. Attığım arpelia masaları iyi kargoluyor. Paketlemeleri vs düzgün, sorun yaşayanlarada direk yenisini yolluyorlar tablanın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
İadelik bir durum olacağını pek sanmıyorum, firma çok ilgili. Hepsiburada, trendyol gibi yerlerde satılan benzer ceramic marka masanın profilleri vs sıkıntılı diyor bir çok kişi. Attığım arpelia masaları iyi kargoluyor. Paketlemeleri vs düzgün, sorun yaşayanlarada direk yenisini yolluyorlar tablanın.
Peki aynı ürünleri hepsiburada'dan almak mantıklı mı ? derinliği ve genişliği daha iyi modelleri var mıdır aynı masanın acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri