Dukeler
80+
- Reaksiyon skoru
- 231
50 cm çok dar en az 75cm olmalı en. En güzeli bilgisayar masasını marangoza kendin yaptırmak. 85x175 yaptırmıştım 32" monitör için geniş geniş kullanıyorum.alsan mı la
50 cm çok dar en az 75cm olmalı en. En güzeli bilgisayar masasını marangoza kendin yaptırmak. 85x175 yaptırmıştım 32" monitör için geniş geniş kullanıyorum.alsan mı la
Sen olayı yanlış anlamıssın burda adam firsat paylaşıyor fikir değil. Sen ustaya git sana böyle katmerli bir fiyat çıkarsın50 cm çok dar en az 75cm olmalı en. En güzeli bilgisayar masasını marangoza kendin yaptırmak. 85x175 yaptırmıştım 32" monitör için geniş geniş kullanıyorum.
Neye cevap olarak yazıldığını gördün mü bunun? İlla ceviz ağacından yaptırmak zorunda değilsin masayı 3700'e bile mis gibi 85x175 masa yaptırılır marangozda bilgin olmadan damlamışsın konuya sırf cevap yazmak için.Sen olayı yanlış anlamıssın burda adam firsat paylaşıyor fikir değil. Sen ustaya git sana böyle katmerli bir fiyat çıkarsın![]()
Pekiii!Neye cevap olarak yazıldığını gördün mü bunun? İlla ceviz ağacından yaptırmak zorunda değilsin masayı 3700'e bile mis gibi 85x175 masa yaptırılır marangozda bilgin olmadan damlamışsın konuya sırf cevap yazmak için.
Buna benzer bi masam var salıncak niyetine iyi gidiyoBu fiyatlara L masa göremedimVasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası, 2 Raflı Köşe Masası, Ofis ve Oyun Masası, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD72X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Vasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası, 2 Raflı Köşe Masası, Ofis ve Oyun Masası, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD72X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
peşin fiyata 2 ay taksit
prime kullanıcılarına 100 tl indirim