🔥İndirim VASAGLE L Şekilli Bilgisayar Masası – Rustik Kahverengi / 2 Çekmeceli – 3499 TL

50 cm çok dar en az 75cm olmalı en. En güzeli bilgisayar masasını marangoza kendin yaptırmak. 85x175 yaptırmıştım 32" monitör için geniş geniş kullanıyorum.
Sen olayı yanlış anlamıssın burda adam firsat paylaşıyor fikir değil. Sen ustaya git sana böyle katmerli bir fiyat çıkarsın :D

Sen olayı yanlış anlamıssın burda adam firsat paylaşıyor fikir değil. Sen ustaya git sana böyle katmerli bir fiyat çıkarsın :D
Neye cevap olarak yazıldığını gördün mü bunun? İlla ceviz ağacından yaptırmak zorunda değilsin masayı 3700'e bile mis gibi 85x175 masa yaptırılır marangozda bilgin olmadan damlamışsın konuya sırf cevap yazmak için.

Farklı renk olsa alırdım

Neye cevap olarak yazıldığını gördün mü bunun? İlla ceviz ağacından yaptırmak zorunda değilsin masayı 3700'e bile mis gibi 85x175 masa yaptırılır marangozda bilgin olmadan damlamışsın konuya sırf cevap yazmak için.
Pekiii!

Bu fiyatlara L masa göremedim
peşin fiyata 2 ay taksit
prime kullanıcılarına 100 tl indirim
Buna benzer bi masam var salıncak niyetine iyi gidiyo

50 cm mi ne diyo oolluum? Benim 60 santimdi güçcücüktü kasayı zor sığdırıyodum 75 e geçtim ferahladım. 50 yi düşünemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri