2000 TL civarı tam boyutlu mekanik klavye önerisi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,917
Bütçe
2000
Bütçe 2000-2500 civarı ama 2500 lere çok cıkmak istemiyorum anca taksitle çıkarım. Red Switch ve türevi olursa güzel olur ve tercihimdir.

Alım sebebi:
Güncel klavyemin ayran tarafından şehit edilmesi.

Son düzenleme:
Sarı siteden aula f75 bulabilirsin 2k civarına. Orayla uğraşmak istemiyorum derseniz amazonda ve trendyolda aula f87 ler var. Amazonda olanların satıcısı amazon direkt. Trendyoldakilerin de satıcısı aulanın resmi distribütörü. Ürünü yollar ama garanti konusunda nasıldır onu bilmiyorum.

Hocam siyah mavi olan modelde graywood v4 switchler var diğer renklerde graywood v3 var. İkisi de iyidir aslında. Ses farkı falan vardır az da olsa ona da yt den bakabilirsiniz.

Bunlar dışında 3k civarına çıkarsan da akko 5075 ler var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam boyut yazısını yeni gördüm pardon o zaman şu var.

Diğerleri kadar iyi değildir ama haberiniz olsun.

Sarı siteden aula f75 bulabilirsin 2k civarına. Orayla uğraşmak istemiyorum derseniz amazonda ve trendyolda aula f87 ler var. Amazonda olanların satıcısı amazon direkt. Trendyoldakilerin de satıcısı aulanın resmi distribütörü. Ürünü yollar ama garanti konusunda nasıldır onu bilmiyorum.

Hocam siyah mavi olan modelde graywood v4 switchler var diğer renklerde graywood v3 var. İkisi de iyidir aslında. Ses farkı falan vardır az da olsa ona da yt den bakabilirsiniz.

Bunlar dışında 3k civarına çıkarsan da akko 5075 ler var.

Hocam tam boyut yazısını yeni gördüm pardon o zaman şu var.

Diğerleri kadar iyi değildir ama haberiniz olsun.
Mümkünse numpad olmalı hocam aktif kullanıyorum, taksit miktarı ve vadesine göre 3-3.5 bile olur ama o bütçeler için en az 3-4 taksit vadesiz falan olması lazım.

O zaman bunlar var hocam en düzgün.

O zaman bunlar var hocam en düzgün.

İkinci attığımın amazonda faizsiz 3 taksit var sanırım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri