Neler Yeni

🔥Scyrox V6 Ve V8 Artık GaminGen Tr de Lansman Fiyatı 2700Tl🔥

imgenius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Efe A
Kullaniyorum 1 aydir, clickleri Razer, Logi gibi markalra gore 1 ayda hemen laşkalaştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

mcu su nedır bılınmez nordıc bu işin piri tabi gecıkme degerlerı nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Kullaniyorum 1 aydir, clickleri Razer, Logi gibi markalra gore 1 ayda hemen laşkalaştı

bişey sorcam laşkalaştı ne scyrox degıl zaten sordugum glorıus

siyabent

80+ Silver
farketmiyor direkt aynı

yani ürünün sunduğu seçenekler iyi mi diyosunuz anlamadım hocam

bu nasıl acaba? Aktif glorious model o wirelles kullanıyorum bayağı oldu en uzun sorun çıkarmayan ve çok konforlu benim için çok çok iyi bir mouse deneyimi sundu glorious kalitesinden eminim ama sadece ikisi kapışacak olursa ne olur acaba
Taksit oranlarına iyi diyorum

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Anıl

Memnunmusun

GANFET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can
Betaplus wraith tekelini yıkıyor gibi yavaş yavaş iyi oldu..

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Sezer Aktaşlı
GAMING GEN sitesinin müdürü kim yöneticisi kim ? Kim burayı yöneten çıksın karşıma kim bu kim ? Kim bu markaları getiriyor Türkiye'ye ?

Kim getiriyorsa onun ben elini öpeyim yaşasın be ulan dünyada en çok konuşulan en iyi markalar veya f/p kralı her şeyi adamlar Türkiye'ye getirip TR satışını gerçekleştiriyor. FİRMA DEDİĞİN BUDUR BU ! Y70 Touch, Thermalright , Scyrox ne varsa getiriyorlar . Türkiyede varolan markaları da ucuza satıyorlar

Ne zaman ucuz bir şey alsam Gaming Gen karşıma çıkıyor. Ben böyle firmaya saygı duyarım desteklerim .

Son düzenleme:

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Anıl
GAMING GEN sitesinin müdürü kim yöneticisi kim ? Kim burayı yöneten çıksın karşıma kim bu kim ? Kim bu markaları getiriyor Türkiye'ye ?

Kim getiriyorsa onun ben elini öpeyim yaşasın be ulan dünyada en çok konuşulan en iyi markalar veya f/p kralı her şeyi adamlar Türkiye'ye getirip TR satışını gerçekleştiriyor. FİRMA DEDİĞİN BUDUR BU ! Y70 Touch, Thermalright , Scyrox ne varsa getiriyorlar . Türkiyede varolan markaları da ucuza satıyorlar

Ne zaman ucuz bir şey alsam Gaming Gen karşıma çıkıyor. Ben böyle firmaya saygı duyarım desteklerim .
Rekabet iyidir birde ucuz satılıyor wraithden onnumara mouse

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,955
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

katılıyorum daha pazar günü mağazaya gidip monitör satın aldım. mağazasıda gayet iyiydi mouseları bile deneyebiliyoruz.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Emre
Gittik 2000TL'e VXE aldık şimdi bu çıktı unlucky.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,955
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Top Bottom