🔥Scyrox V6 Ve V8 Artık GaminGen Tr de Lansman Fiyatı 2700Tl🔥

Kullaniyorum 1 aydir, clickleri Razer, Logi gibi markalra gore 1 ayda hemen laşkalaştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mcu su nedır bılınmez nordıc bu işin piri tabi gecıkme degerlerı nasıldır

Kullaniyorum 1 aydir, clickleri Razer, Logi gibi markalra gore 1 ayda hemen laşkalaştı

bişey sorcam laşkalaştı ne scyrox degıl zaten sordugum glorıus

farketmiyor direkt aynı

yani ürünün sunduğu seçenekler iyi mi diyosunuz anlamadım hocam

bu nasıl acaba? Aktif glorious model o wirelles kullanıyorum bayağı oldu en uzun sorun çıkarmayan ve çok konforlu benim için çok çok iyi bir mouse deneyimi sundu glorious kalitesinden eminim ama sadece ikisi kapışacak olursa ne olur acaba
Taksit oranlarına iyi diyorum

Memnunmusun

Betaplus wraith tekelini yıkıyor gibi yavaş yavaş iyi oldu..

GAMING GEN sitesinin müdürü kim yöneticisi kim ? Kim burayı yöneten çıksın karşıma kim bu kim ? Kim bu markaları getiriyor Türkiye'ye ?

Kim getiriyorsa onun ben elini öpeyim yaşasın be ulan dünyada en çok konuşulan en iyi markalar veya f/p kralı her şeyi adamlar Türkiye'ye getirip TR satışını gerçekleştiriyor. FİRMA DEDİĞİN BUDUR BU ! Y70 Touch, Thermalright , Scyrox ne varsa getiriyorlar . Türkiyede varolan markaları da ucuza satıyorlar

Ne zaman ucuz bir şey alsam Gaming Gen karşıma çıkıyor. Ben böyle firmaya saygı duyarım desteklerim .

Son düzenleme:
GAMING GEN sitesinin müdürü kim yöneticisi kim ? Kim burayı yöneten çıksın karşıma kim bu kim ? Kim bu markaları getiriyor Türkiye'ye ?

Kim getiriyorsa onun ben elini öpeyim yaşasın be ulan dünyada en çok konuşulan en iyi markalar veya f/p kralı her şeyi adamlar Türkiye'ye getirip TR satışını gerçekleştiriyor. FİRMA DEDİĞİN BUDUR BU ! Y70 Touch, Thermalright , Scyrox ne varsa getiriyorlar . Türkiyede varolan markaları da ucuza satıyorlar

Ne zaman ucuz bir şey alsam Gaming Gen karşıma çıkıyor. Ben böyle firmaya saygı duyarım desteklerim .
Rekabet iyidir birde ucuz satılıyor wraithden onnumara mouse

katılıyorum daha pazar günü mağazaya gidip monitör satın aldım. mağazasıda gayet iyiydi mouseları bile deneyebiliyoruz.

Gittik 2000TL'e VXE aldık şimdi bu çıktı unlucky.

Gittik 2000TL'e VXE aldık şimdi bu çıktı unlucky.
he tamam anladım

mad r ın vxe marka olduğunu unuttum pardon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri