- Reaksiyon skoru
- 126
bugün geldi benimde bir sorun yok gibi testlerini yapıyorum 8k muhabbetini çözemedim sadece ve driver kurmadım
Kaç hz'de çalıştığını Razer'ın bağlantısını bıraktığım yazılımıyla kontrol edebilirsiniz.8k yı aktif edebilen var mı ? 8k seçtiğim rağmen test ettiğimde 1kdan çıkmıyor
AJ159 Pro Driverbugün geldi benimde bir sorun yok gibi testlerini yapıyorum 8k muhabbetini çözemedim sadece ve driver kurmadım
hocam bir de sol klikten esneme sesi geliyor gıcırtı gibi tıklamadan hemen önceKaç hz'de çalıştığını Razer'ın bağlantısını bıraktığım yazılımıyla kontrol edebilirsiniz.
Razer Polling Rate Test
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AJ159 Pro Driver
Site kaynaklı olmalı, farklı sitelerden deneyiniz.8k yı aktif edebilen var mı ? 8k seçtiğim rağmen test ettiğimde 1kdan çıkmıyor
3-4 sayfa öncesinde tartışıldı hocam.hocam bir de sol klikten esneme sesi geliyor gıcırtı gibi tıklamadan hemen önce
Yağlamak en mantıklısı gibi
Ben eski mouseum için 3 en 1 isimli yağ kullandım ,rulman makine vs için. Katılaşmayan bir yağ. Switch içine döktüm direkt. Doğrusu ne bilmiyom ben bu şekil yapınca sorun olmadı
teşekkür ederim hocam bir araştırayım3-4 sayfa öncesinde tartışıldı hocam.
Tamamdır 8k hz olarak çalışıyormuşKaç hz'de çalıştığını Razer'ın bağlantısını bıraktığım yazılımıyla kontrol edebilirsiniz.
Razer Polling Rate Test
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AJ159 Pro Driver
Şu linkten size uygun olanı deneyip bulabilirsiniz. Bence ilk sıradaki size uygun olan sürücü.159p nin driveri nerden bulabilirim