❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

bugün geldi benimde bir sorun yok gibi testlerini yapıyorum 8k muhabbetini çözemedim sadece ve driver kurmadım

8k yı aktif edebilen var mı ? 8k seçtiğim rağmen test ettiğimde 1kdan çıkmıyor
Kaç hz'de çalıştığını Razer'ın bağlantısını bıraktığım yazılımıyla kontrol edebilirsiniz.
Razer Polling Rate Test
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün geldi benimde bir sorun yok gibi testlerini yapıyorum 8k muhabbetini çözemedim sadece ve driver kurmadım
AJ159 Pro Driver

1000 olarak gözüküyor 8k nasıl yapabilirim

evet uygulamadan sonra 8k almaya başladım tek sorun gıcırtımsı yay sesi

hocam bir de sol klikten esneme sesi geliyor gıcırtı gibi tıklamadan hemen önce
3-4 sayfa öncesinde tartışıldı hocam.
Yağlamak en mantıklısı gibi
Ben eski mouseum için 3 en 1 isimli yağ kullandım ,rulman makine vs için. Katılaşmayan bir yağ. Switch içine döktüm direkt. Doğrusu ne bilmiyom ben bu şekil yapınca sorun olmadı

bir tek bana gelen üründe dongle bozuk sanırım. şansıma bozuk geldi :PeepoLeave:

Bende bi problem yok ama usb kablosuna dokunduğum zaman usb bağlantısı kesildi sesi geliyor. Kablo örgü ama çok da kaliteli değil gibi.

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün 159 PRO'mu teslim aldım. İstasyonu, 2.4G ve kablolu bağlantıları sıkıntısız çalışıyor. Bluetooth alıcım olmadığından test edemedim. 8K hıza kadar çıkabiliyor bir sorun olmadan. Herkese hayırlı olsun.

159p nin driveri nerden bulabilirim
Şu linkten size uygun olanı deneyip bulabilirsiniz. Bence ilk sıradaki size uygun olan sürücü.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,516
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow
Geri