Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,739
İsim
Sarp Yılmaz
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
Özledim ya keşke şu an lisede olsam da zamanında yapmadıklarımı yapsam

Ben yapsam tipimden hangi ünlüye benziyorsun testi yaparlar uğraşamam

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut
ne yazcağımı da bilmiyorum ki
hikaye atıyorsa hikayelere yanıt vererek başla bir yeri mi attı orası şöyle güzel gitmiştim vs diye ileride su fotoğrafta şöyle çıkmışsın diye yanıt verirsin sohbeti açarsın saçma saçma konuşmadan devam edersin bir süre sonra zaten akışına bırakıyorsun reels atabilirsin ama kızın bir sebdiginin falan olmadığından emin ol bir süre sonra okulda da konuşmaya başlayabilirsin

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selim Çetin
Kardeşim öncelikle sabırlı ve sakin oluyosun.Kızın sana karşı hareketleri tavırları çok önemli bu konuda ve tabi ki ÖZGÜVEN.Özgüvenin varsa kardeşim zaten ottan boktan da o kızla muhabbet edebilirsin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,897
İsim
Eren Yeager
hiç konuşmamış kızla kim kim gittiniz gibi sorular biraz fazla olmaz mı sizce
Aynı okuldalar samiyetsiz selam naber tanışalım tarzı mesajlar tutmaz en azından böyle samimi bir mesaj olur kim kim gittiniz demesin tabii ki töenk verdim kim kim demek yerine
Kimlerle gittin arkadaşlarınla mu gibi bir şey sorabilir

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut
Aynı okuldalar samiyetsiz selam naber tanışalım tarzı mesajlar tutmaz en azından böyle samimi bir mesaj olur kim kim gittiniz demesin tabii ki töenk verdim kim kim demek yerine
Kimlerle gittin arkadaşlarınla mu gibi bir şey sorabilir
hocam geçen seneden beri hiç adım atmamış bu iş burdan yürümez küçük bir mesajı atmaya çekiniyor bunu yapamaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,610
Üyeler
168,963
Son üye
kulanici55
Top Bottom