hiç konuşmamış kızla kim kim gittiniz gibi sorular biraz fazla olmaz mı sizceHikaye atmasını bekle mesela atıyorum bildiğin bir yeri paylaştı hikayesinde yaz orayı bende çok seviyorum falan kim kim gittiniz gibi
hiç konuşmamış kızla kim kim gittiniz gibi sorular biraz fazla olmaz mı sizceHikaye atmasını bekle mesela atıyorum bildiğin bir yeri paylaştı hikayesinde yaz orayı bende çok seviyorum falan kim kim gittiniz gibi
İyi bari, en azından bir adım atmışsınız. Zaman zaman hikayesine yanıt yazarsınız. Sonra dm den birşeyler yazarsınız.Ya biraz geç oldu da ben bugün istek attım takipleşiyoz şuan şimdi napcam
Özledim ya keşke şu an lisede olsam da zamanında yapmadıklarımı yapsamYan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
ne yazcağımı da bilmiyorum kiİyi bari, en azından bir adım atmışsınız. Zaman zaman hikayesine yanıt yazarsınız. Sonra dm den birşeyler yazarsınız.
Orasını tam bilmem. Başta hikayelerine cevap yazabilirsiniz. Sonraki günlerde dm den "Tanışmak ister misin?" veya "Birazcık konuşalım mı?" Gibisinden bir şeyler yazarsın.ne yazcağımı da bilmiyorum ki
hikaye atıyorsa hikayelere yanıt vererek başla bir yeri mi attı orası şöyle güzel gitmiştim vs diye ileride su fotoğrafta şöyle çıkmışsın diye yanıt verirsin sohbeti açarsın saçma saçma konuşmadan devam edersin bir süre sonra zaten akışına bırakıyorsun reels atabilirsin ama kızın bir sebdiginin falan olmadığından emin ol bir süre sonra okulda da konuşmaya başlayabilirsinne yazcağımı da bilmiyorum ki
Aynı okuldalar samiyetsiz selam naber tanışalım tarzı mesajlar tutmaz en azından böyle samimi bir mesaj olur kim kim gittiniz demesin tabii ki töenk verdim kim kim demek yerinehiç konuşmamış kızla kim kim gittiniz gibi sorular biraz fazla olmaz mı sizce
hocam geçen seneden beri hiç adım atmamış bu iş burdan yürümez küçük bir mesajı atmaya çekiniyor bunu yapamaz benceAynı okuldalar samiyetsiz selam naber tanışalım tarzı mesajlar tutmaz en azından böyle samimi bir mesaj olur kim kim gittiniz demesin tabii ki töenk verdim kim kim demek yerine
Kimlerle gittin arkadaşlarınla mu gibi bir şey sorabilir
hönkürtmehavadan sudn gir
oha 2 ay olmuş ya abartmışım benhocam geçen seneden beri hiç adım atmamış bu iş burdan yürümez küçük bir mesajı atmaya çekiniyor bunu yapamaz bence
twiterda bol bol hönkürebilirsinhönkürtme