Neler Yeni

Format flashını nasıl eski haline getirebiliriz

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Windowsun kendi programından flashı format için hazırlıyodum ama kurulurken %84 te takılı kaldı yaklaşık 1.5 saat kadar ve bende işlemi iptal ettim ama bu seferde flashı biçimlendiremiyorum internette yazan cmd de yazılanlarıda denedim transmac indirip format atmayıda denedim hep hata veriyor başka önerileri olan var mı ?

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Burak B
Windowsun kendi programından flashı format için hazırlıyodum ama kurulurken %84 te takılı kaldı yaklaşık 1.5 saat kadar ve bende işlemi iptal ettim ama bu seferde flashı biçimlendiremiyorum internette yazan cmd de yazılanlarıda denedim transmac indirip format atmayıda denedim hep hata veriyor başka önerileri olan var mı ?
Flash muhtemelen bozuldu hocam %84 de takılı kalmasını da buna bağlayabiliriz. Denk geldi sanırım.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flash muhtemelen bozuldu hocam %84 de takılı kalmasını da buna bağlayabiliriz. Denk geldi sanırım.
Yani evet şuan bozuk olduğu belli ama ondan hemen öncesinde içindeki dosyalarda hiçbir sorun yoktu sorunsuz aktarım yapılabiliyodu

Cazzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Aydınlıoğlu
Hocam elektronik bu çok ilginç arızalar bazen çok kolay şekilde açıklanabilir. Zaten çok fazla ömrü yok turkiyede elektronik cihazların. Çinin bile d kalitesi geldiği için.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Hocam elektronik bu çok ilginç arızalar bazen çok kolay şekilde açıklanabilir. Zaten çok fazla ömrü yok turkiyede elektronik cihazların. Çinin bile d kalitesi geldiği için.
Aslında internet alalı bi kaç ay oldu yani uzun bi sürede değil ama garanti bunu kabul eder mi bilemiyorum işte

Cazzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Aydınlıoğlu
Sanmıyorum. Okuma yazma değerleri nasıldı hiç kontrol edebildiniz mi ? Veri varsa belki fikir yurutebiliriz

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Sanmıyorum. Okuma yazma değerleri nasıldı hiç kontrol edebildiniz mi ? Veri varsa belki fikir yurutebiliriz
Okuma yazma değerlerinde de sorun yoktu açıkçası ama şuan hiçbir şeyini kullanamadığım için kontrol sağlayamıyorum

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Anonim Ankh

Cazzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Aydınlıoğlu
Okuma yazma değerlerinde de sorun yoktu açıkçası ama şuan hiçbir şeyini kullanamadığım için kontrol sağlayamıyorum
Geçmiş olsun o zaman. Bir tane sağlam usb alıp yedekleri bulutlamaya devam. 😆

Top Bottom