Neler Yeni

Pc kapandı açılmıyor

musaff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musa efe argın
Merhaba, PC açılmamaya başladı.

Önce Valorant oynarken mavi ekran verdi ve birkaç kez açılmadı. 7 Days to Die oynarken de sürekli sorun yaşadım, karakter aşağı düşüyordu vs. Tekrar tekrar yeniden başlattım ama düzelmedi. BIOS pilini söktüm, RAM'leri çıkarttım ve 4'er defa denedim. PC çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu.

Şimdi ise elektrik geliyor ama PC hiç çalışmıyor. BIOS pilini sökerken yanlışlıkla ekran kartı ile temas ettirdim. Sizce sorun ne olabilir?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

Önce Valorant oynarken mavi ekran verdi ve birkaç kez açılmadı. 7 Days to Die oynarken de sürekli sorun yaşadım, karakter aşağı düşüyordu vs. Tekrar tekrar yeniden başlattım ama düzelmedi. BIOS pilini söktüm, RAM'leri çıkarttım ve 4'er defa denedim. PC çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu.

Şimdi ise elektrik geliyor ama PC hiç çalışmıyor. BIOS pilini sökerken yanlışlıkla ekran kartı ile temas ettirdim. Sizce sorun ne olabilir?
belki ekran kartinda sorun vardin islemcinin dahili ekran karti varsa ondan goruntu almayi dene

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Mert ash

Pc bileşenlerin neler ekran kartının neresine temas etti

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
killer penguin
Çıkartıp takmayı dene ekran kartını bios'u zaten resetlemişsin belli ki, monitörün ayarlarını da sıfırla ama çoğu zaman pili çıkarıp beklettiğin zaman bios reslendiğinde çözülen bir sorun

musaff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musa efe argın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıkartıp takmayı dene ekran kartını bios'u zaten resetlemişsin belli ki, monitörün ayarlarını da sıfırla ama çoğu zaman pili çıkarıp beklettiğin zaman bios reslendiğinde çözülen bir sorun
düzeldi kasayı değiştridik öyle düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,339
Üyeler
169,561
Son üye
BloodMeisteR
Top Bottom