Neler Yeni

Bilgisayar kapandı,Açılmıyor!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert onur
Sekiro oynarken bilgisayar aniden kapandı,tekrar çalıştırdım ama kasa çalışmasına rağmen ekranda no signal yazıyor.1 hafta oldu hala düzelmedi. Kabloları kıntrol ettim sıkıntı yok. Kasada ki her bileşende ışık var.Bios pilini değiştim rami temizledim fakat düzelmedi çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Yunus
Allah bilir tek tek parçaları deneyeceksin çalışana kadar eğer bilmiyor isen profosonel destek alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah bilir tek tek parçaları deneyeceksin çalışana kadar eğer bilmiyor isen profosonel destek alabilirsin
ben bayağı denedim bi şey bulamadım en sonunda bilgisayarcıya götürdüm o da sistem elektriklenmiş dedi hallettim ben dedi. aldım eve geldim çalıştırdım bi yeniden başlatmam gerekti yine ekran gelmedi. bilgisayarcıya bida götürdüm anakart arızalı 2.5k istedi pekte güvenemedim. ilmiyorum ya anakartın ışığı flnda yanıyor.

Adem0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Abdulkerim Alıntaş
ben bayağı denedim bi şey bulamadım en sonunda bilgisayarcıya götürdüm o da sistem elektriklenmiş dedi hallettim ben dedi. aldım eve geldim çalıştırdım bi yeniden başlatmam gerekti yine ekran gelmedi. bilgisayarcıya bida götürdüm anakart arızalı 2.5k istedi pekte güvenemedim. ilmiyorum ya anakartın ışığı flnda yanıyor.
buna benzer bir sorun daha öncede benim başıma geldi kablolarında bir problem yoksa anakart bios plini çıkartma esnasında sistem parçaları herhangi bir elektrik olmaması gerekir pli çıkart bekle tekrar kur çalıştır olma ihtimali var olmama ihtimali' de var

çalıştırma esnasında sistemden ses geliyorum bip bip diye + ekran kartında' mı sıkıntı var yoksa anakart' da mı onu çözmeliyiz işlemcin dahili grafik kartı varsa ekran kartını çıkart çalıştırmayı dene bilgisayarcıya guven olmaz
işlemci dahili grafik kartı yoksa eğer ekran kartını bula bildiğin bi arkadaşının bilgisayarına takıp çalıştır onun ekran kartı ile sende kendi kini çalıştırmayı dene...

Önemli : Eğer bir şekilde sistemin açıldığında direkt Windows'un kurulu olduğu depolama birimin sağlığına bak kötü durumda olabilir...
Ben Sorunu depolama birimini değiştirerek çözdum.

Top Bottom