Neler Yeni

❌İndirim Bitti! IPhone 13-128 GB 31.000TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mali06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Ali Çavdar
Reklam Amaçlı Paylaşım
Silinebilir, İndirim bitti diyebiliriz bir arkadaşla gerçekleştirdik.

Tepki gösterenler fazla bulanlar artık indirimsiz fiyattan faydalanabilir :)

Son düzenleme:

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Bak sen şu işe

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,696
İsim
uwu
geçen visa kart ile hb de sanırım 31.500tl ye geliyordu bide konuyu yanlış yere açmışsın daha uygun fiyata vermeyi düşünürsen zaten alan çıkar

Mali06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Ali Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen visa kart ile hb de sanırım 31.500tl ye geliyordu bide konuyu yanlış yere açmışsın daha uygun fiyata vermeyi düşünürsen zaten alan çıkar
Daha uygun fiyata da verebilirim bir miktar daha indirmeyi düşünüyorum ilgilenen olursa yazabilir

şahin doğan

80+ Platinum

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Mert Aksu
Silinebilir satış gerçekleşti..
bu arkadaş bana kalırsa yasaklanmalı, sırf ürünü satılsın diye diğer üyeleri rahatsız edip boş boş konu açıyor. ikinci el üzerine açılması gereken konuyu sıcak fırsata açmak uyanıklıktan başka bir şey değildir insanları “*****” yerine koyuyorsunuz.

Mali06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Ali Çavdar
Ürün ikinci el değil süper zeki kardeşim sıfır ürünü adına faturalı şekilde daha indirimli almasına vesile oldum bunu algılayamıyor musun indirimi x sitesi yapınca okay de biz yapınca not okay mi oluyor piyasada bulunan dan daha ucuza satın almak sıcak bir fırsat değil mi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ürün ikinci el değil süper zeki kardeşim sıfır ürünü adına faturalı şekilde daha indirimli almasına vesile oldum bunu algılayamıyor musun indirimi x sitesi yapınca okay de biz yapınca not okay mi oluyor piyasada bulunan dan daha ucuza satın almak sıcak bir fırsat değil mi
Dostum ürünü şahıs olarak satıyorsan bunu ikinci el kategorisine eklemelisin, oradan ürünü sıfır paket olarak seçebiliyorsun zaten. Forum düzenini bozmamaya özen gösterelim.
1740913954305.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom